2777
2789
عنوان

چه جوری برینم به این مرد😩😩😩😩

191 بازدید | 22 پست

پسرم 7سالشه هرکی میبینه میگه چراقدش کوتاهه چرالاغره اقابردم الان دکترعکس وآزمایش نوشته شوهرم  برداشته میگه قدش عین خودمونه دکتره بیخودکرده😑😑😑درسته قدماهم بلندنیست ولی الان زمان قدیم نیست میگم یکم درمان کنیم حداقل شایدقدش معمولی شدنمیخوام والا180بشه  😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ

پا مرغ حسابی پخته شده 

اینا اینقدر زود قدشو بزرگ میکنه

خواهر زاده ام ۹سال بود پسر و یاد گرفته بود تخم مرغ بپزه و عاشق خوردنس بود قدش بلند شد ماشالله 

خدایا شکرت 

نفهمیدم به کدوم مرد میخوای ببخشید برینی 

ولی میتونید آمپول هورمون بهش بزنید و شیر و لبنیات زیاد بخوره و ورزش کنه حتما

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اصلا؟؟؟

چرا تاثیر داره اسی من خودم تجربه دارم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛