2777
2789
عنوان

چه جوری برینم به این مرد😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 22 پست
به همسرم 😀😀😀

😂😂 بیخیال اون بنده خدا هم راست میگه خب قد ارثیه بیشتر ولی خب راه هایی برای تاثیرگذاریش هست که نوشتم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ببرینش دکتر حتما 

هورمون رشد هم شنیدم تزریق می‌کنن 

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

بدغذاست بیشتربرالاغریش بردم دکتره به قدش گیرداد

بد غذا باشه مشکلی نیس فقط سو تغذیه نداشته باشه با یه شربت اشتها آور کار جمع میشه

و اینکه تپل بودن ضامن سلامتی نیس زیاد به بچه فشار نیارین

فامیل هم چیزی گفت با احترام قهوه ایی شون کنین

بد غذا باشه مشکلی نیس فقط سو تغذیه نداشته باشه با یه شربت اشتها آور کار جمع میشهو اینکه تپل بودن ضام ...

گلم من نمیگم چاق وتپلی باشه به پیربه پیغمبرمیگم معمولی باشه لباساش توتنش زارمیزنن میبرم حموم دنده هاش معلومه دلم میخوادیه کوچولوپرباشه یه کوچولوزیادنه که نفس نفس بزنه خودم ازچاقی متنفرم