2777
2789
عنوان

هک واتساپ

46 بازدید | 8 پست

سلا دوستان من واتساپمو دوباره نصب کردم، اسم مخاطبام کلا بهم ریخته، ینی مثلا پروفایل یکی دیگه رو با اسم ینفر دیگه نشون میده بعد ینی کلا اسم و اکانتا دوبه دو عوض شده 

یبارم خیلی وقت پیش، داشتم یه ویدیو ضبط میکردم تو واتساپ ولی ارسالش نکردم و اصولا نباید تو گالری سیو میشد، ولی دیدم تو گالری سیو شده در حالی که بقیشون سیو نشده بودن ، توروخدا اینا میتونه نشونه هک شدن باشه؟؟؟؟ خیلییی میترسم دوروزه حالم خرابه، توروخدا اگه کسی بلده سر در میاره کمکم کنه واقعااا نیاز دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلیم شاید من بودم چون دوباره تاپیک زدم، خیلی استرس دارم

آها 

فک نکنم هک شده باشی...

عملکرد گوشیت کند شده؟ شاید مشکل از واتساپ باشه...

گوشیتو یه بار خاموش روسن کن شاید درست شد

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

آها فک نکنم هک شده باشی...عملکرد گوشیت کند شده؟ شاید مشکل از واتساپ باشه...گوشیتو یه بار خاموش روسن ...

روشن خاموش کردم درست نشد، خیلی استرس دارم ، حیاتیه، اگه هک شده باشه بدبخت میشم بخدا، موقعیتشم ندارم با خونوادم در میون بزارم

روشن خاموش کردم درست نشد، خیلی استرس دارم ، حیاتیه، اگه هک شده باشه بدبخت میشم بخدا، موقعیتشم ندارم ...

اگه هک شده باشی همچین اتفاقایی میفته:

برای اینکه متوجه بشی که آیا هک شده‌ای یا نه، می‌تونی به نشانه‌های زیر توجه کنی:

1. **تغییرات ناگهانی در حساب کاربری**: اگه متوجه شدی که اطلاعات حسابت، مثل پسورد یا آدرس ایمیل، بدون اطلاع تو تغییر کرده، ممکنه هک شده باشی.

2. **فعالیت‌های مشکوک**: اگر ایمیل یا حساب‌های اجتماعی‌ات پیام‌هایی دریافت کرده یا اقداماتی انجام شده که خودت نکردی، ممکنه نشان‌دهنده هک شدن باشه.

3. **کاهش سرعت دستگاه**: اگه کامپیوتر یا موبایلت به‌طور غیرعادی کند شده، ممکنه یک بدافزار روی اون نصب شده باشه.

4. **پیام‌های ناخواسته**: اگر ناگهان با پیام‌های اسپم یا تبلیغاتی روبرو شدی که قبلاً دریافت نکرده بودی، این می‌تونه نشونه‌ای از هک شدن باشه.

اگر هر یک از این علائم رو مشاهده کردی، پیشنهاد می‌کنم هرچه سریع‌تر پسوردها رو تغییر بدی و نرم‌افزارهای امنیتی روی دستگاهت نصب کنی.

سلام! اگر نگران هک شدن واتساپ‌ات هستی، به نشانه‌های زیر دقت کن:

1. **خروج ناگهانی از واتساپ**: اگر ناگهان از حساب کاربری‌ات خارج شدی و برای ورود دوباره نیاز به تأیید شماره‌ات داری، ممکنه نشونه‌ای از هک شدن باشه.

2. **پیام‌های غیرمعمول**: اگر دوستانت پیام‌هایی دریافت کرده‌اند که به نظر عجیب می‌رسند یا ارسال پیام‌هایی که خودت ندیدی، ممکنه هک شده باشی.

3. **فعالیت ناخواسته**: اگر متوجه شدی که فعالیت‌های غیرمعمولی، مثل ارسال پیام یا برقراری تماس بدون اطلاع تو انجام شده، ممکنه هک شده باشی.

4. **تأیید فرایند ورود دو مرحله‌ای**: اگر تأیید دو مرحله‌ای فعال نباشه و ناگهان پیام‌هایی از طرف واتساپ با لینک‌های تأیید دریافت کنی، این می‌تونه نشانه‌ای از خطر باشه.

اگر هر یک از این علائم رو مشاهده کردی، فوراً پسورد واتساپ‌ت رو تغییر بده و در نظر داشته باش که تأیید دو مرحله‌ای رو فعال کنی. 

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

اگه هک شده باشی همچین اتفاقایی میفته:برای اینکه متوجه بشی که آیا هک شده‌ای یا نه، می‌تونی به نشانه‌ه ...

هیچکددم اینا اتفاق نیفتاده، دوباره پاک کردم نصب کردم اولش اوکی بود ولی باز یهو مخاطبام بهم ریخت😭😭😭😭😭🤷🏻‍♀️