2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اویکه اژن پیاو قدیم پس قسیه پیوا ایسیش پیاوتین مات و اکره باوریان په بکات 

سلاوبوتو ئازیزه گیان ..بلی من له ژیانم دا تابتوانم چاکه ده کم ئه گرچی خه لکی ئه مرو هه مویی خه ریکی بی وفایی وبی صفه تین بلام من وانیم 

اي زندگى    سيرم ازدوندگى
سلاوبوتو ئازیزه گیان ..بلی من له ژیانم دا تابتوانم چاکه ده کم ئه گرچی خه لکی ئه مرو هه مویی خه ریکی ...

خواکات وا بیت که اژیت 😊😊😊

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  

استاتر جان دوست من به فکر خودت باش مشکلت بزرگه یه تصمیم منطقی بگیر .حتی اگر اون تصمیم برات سخت باشه

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.
خواهش میکنم عزیزم من کاری نمیکنم وظیفمه ما شرکت استخدامی داریم واسه همین کاری ک از دستم بر میاد و می ...

دختر زیبا قلب❤غایت زیبایی رو داری به نظرم

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

ناراحت موه عزیز گیان مامه ی منیش له کرجه خوا پشت و پناتان به انشاالله.له شهرکم گلکم.تو دقیق لکوی.منالت هیه

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.
ناراحت موه عزیز گیان مامه ی منیش له کرجه خوا پشت و پناتان به انشاالله.له شهرکم گلکم.تو دقیق لکوی.منا ...

بله منالم هیه له مهرشهرم خوشبی دلکم تویش هر وا 

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  

خوا خوشی کات بقربان خوشحال بوم.هر وقت کوردک له ام سایته اناسم زور خوشحال اوم.خویشم تایپککم باز کردبو بو کوردان