2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

متاسفانه من اونجا كسي رو نميشناسم ولي خواهشا هر كسي اون شهر زندگي ميكنه يا كسي رو داره كه بتونه يك كاري جور كنه دريغ نكنه ، با احترام به صاحب تاپيك(قبلش تحقيق كنه از صحت ماجرا باخبر بشه ) و براي ايشون كار پيدا كنه تا زندگي شو بتونه سامان بده . 

راجب به سن بچه ات اتفاقا الان سن مناسبي بود براي جدايي جون هنوز خيلي دركي از پدر نداره ولي تا ميتوني زودتر بچه رو بگير بيار پيش خودت اين بچه الان مادر رو ميخواد . يك كاري در منزل بتوني پيدا كني عالي يه ، مثلا تايپ ، بازار يابي با تلفن، نگهداري از بچه ( بتوني بري منزل كسي همراه بچه خودت از بچه اش نگهداري كني ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایطی که شما فرمودید ۵ ماه زندگی کردم محبت بدونه انتظار بهش میدادم از حرص من میگغت محبتت رو ...

البته من نگفتم بهش محبت كن گفتم بيخيال باش يه جورايي نبينش خودت رو با بچه و  كار خونه سرگرم كن ازخواهرشوهرتم كمك بگير بالاخره اينم يه راهه امتحانش كن شايد جواب داد 

من خودم كوردم و بچه دارم واقعا دلم به درد اومد از خوندن تاپيكت مخصوصا براي بچه ت كه بيگناهه 

مطمئنا همسرت هم بچه رو خيلي دوست داره پس يه جورايي جفتتون بخاطر بچه كمتر به پروپاي هم بپيچيد 

این نیز بگذرد
چرا فرستادم عزیزم.میتونی بیایی ارومیه کار کنی.  یه کار هست که خونه هم میدن با خورد و خوراک حتی ...

عالیه که این کاری که شما میفرمایید همیشه هست؟؟

چون تا طلاقم نده نمبتونم برم یه شهر دیگه بعدا میگن فرار کردت حتی تو دادگاه بر علیهم تموم میشه میگن ناشزه ست 

من از ی طرف عقلم میگه بچه رو بده به شوهرت

تا پدر صاحبش دربیاد

مامانشم چند روز بچه رو نگه میداره مگه

بعد به شکر خوردن میفتن

اگه شوهرت با کسیم باشه اون که نمیاد بچه شما رو تروخشک کنه

از ی طرفم دلم میگه نه بچه کوچولوعه اون چ گناهی کرده

چرا نفقه بچتو نمیگیری؟

چرا مهریه خودتو نمیگیری

چرا دادگاه شکایت نمیکنی که بیرونت کرده؟

واقعا ارزش ابروت بیشتر از بچه 9 ماهته؟

بشین با خودت حساب کتاب کن اگه ارزش ابروت بیشتره لطفا اسم مادر روی خودت نزار اگه ارزش پسرت بیشتره پاشو برو حق و حقوقتو بگیر

بچه 9 ماهه 100 درصد مال توئه

پس از چیزی نترس برو حقتو بگیر

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
تو مهد ۳۰۰ تومن میدن پیگیرش شدم به مربیا اینقده میداذن اگرچه مربی هم لازم نداشتن

من میدونم که ارو میه  واسه نصف روز پونصد میدادن.ولی بهزیستی بهتره چون میتونی صبح و عصر اونجا بمونی . ساعت ۷ به بعد بری همون خونه داداشت.یه شماره موبایل اینجا بزار.

همه أين بدبختيها نداشتن يه بزرگتر عاقل و بأشعوره قديميها جمع مي شدن تكليف أين مسائل و روشن ميكردن ال ...

هم موافقم هم مخالف 

موافق اينم كه قبلنا بزرگترها واقعا نقش تعيين كننده داشتن و خيلي توي موارد مثل  دوستمون ميتونستن تاثيرگذار باشند اما اگر امروز اين شكلي نيست دليلش تمايل بزرگترها به فضولي نيست يه جورايي جو جامعه اينطوري شده وقتي ما از همون اول خودمون رو همه چي تمام ميدونيم و از كسي راهنمايي و مشاوره نميخوايم و بزرگترها فقط نقش مبارك رو دارن و حق انتقاد يا پيشنهاد ندارن خب اونام دور ميشن و كاري به كار ماجوان ترها ندارن 

ولي بازم تو شهرستانهاي كوچيك و سنتي تر كه فكر كنم شهر استارتر هم شاملش ميشه بزرگترها نقش پررنگي دارند و ميشه ازشون كمك گرفت 

این نیز بگذرد
عالیه که این کاری که شما میفرمایید همیشه هست؟؟ چون تا طلاقم نده نمبتونم برم یه شهر دیگه بعدا میگن ف ...

درسته حق با شماس این کاری که میگم یه آپارتمان میده فقط بچش مشکل حرکتی داره به پرستار نیاز داره خونه زندگی و خورد و خوراک و خرج زندگیت و بچت و میده کاش ارومیه بودین 

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
من میدونم که ارو میه  واسه نصف روز پونصد میدادن.ولی بهزیستی بهتره چون میتونی صبح و عصر اونجا بم ...

درخواست دوستی بده بهشون از اونجا شماره موبایل بگیر ازشون

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...