2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بمیرم میدونم چی میکشی.

همسر من فوت شد .پدرش چند بار تهدید کرد بچه رو میخوایم.با اینکه میدونم همش حرف مفته و عرضه ی هیچی ندارن و قانون بچه رو به من داده بازم کلی استرس میگیرم.

خدا کمکت کنه

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
ببخشبد دوستان اگه جوابتدن رد دیر میدم گوشبم خاموس شد الانم ۱ درصد داره خاموش میشع 

خواهرگلم من خونه دربست دراختیارمادرم گذاشته ام اگرمیتونی بابچه ات بیابانه جای دوتاخواهرم که درجوانی مثل گل پرپرشدند وعمرشان رادادن به شماها بامادرم زندگی کن به قرآن مثل خواهرخودم هرچی بخوایی تقدیمت میکنم 

اي زندگى    سيرم ازدوندگى
خواهرگلم من خونه دربست دراختیارمادرم گذاشته ام اگرمیتونی بابچه ات بیابانه جای دوتاخواهرم که درجوانی ...

چقد آدمای شریفی پیدا میشن اینجاست که میفهمی انسانیت هنوز زنده س.

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
چقد آدمای شریفی پیدا میشن اینجاست که میفهمی انسانیت هنوز زنده س.

بخدا اشک چشام جاری شد شکرخدا من اصالتا اهل یکی ازروستاهای سقزم ۲۳ساله بانه دبیرم وشکرخدا وضع مالیم خیلی خوب وعالیست مثل خواهرخودم ازش مواظبت میکنم  ..من پدری داشتم که وقتی فوت کرد بازبان روزه همه مردم بداش گریه میکردند وبراش افسوس میخوردن شیرپاک ونان حلال خورده ام خواهرم تاج سرمنی نگران نباش الان هم اگرپول لازم داری شماره کارت بده سریع برات بفرستم 

اي زندگى    سيرم ازدوندگى
بخدا اشک چشام جاری شد شکرخدا من اصالتا اهل یکی ازروستاهای سقزم ۲۳ساله بانه دبیرم وشکرخدا وضع مالیم خ ...

اویکه اژن پیاو قدیم پس قسیه پیوا ایسیش پیاوتین مات و اکره باوریان په بکات 

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  
با این شرایطی که شما فرمودید ۵ ماه زندگی کردم محبت بدونه انتظار بهش میدادم از حرص من میگغت محبتت رو ...

خب زنگ بزن اونا حداقل شاید بتونن یکم ساپورتت کنن ,اگر ساپورتت کنن شوهرت به ....خوری میفته

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
اویکه اژن پیاو قدیم پس قسیه پیوا ایسیش پیاوتین مات و اکره باوریان په بکات 

خلکی کوی بانو گیان

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.