2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 255 پست
خوا خوشی کات بقربان خوشحال بوم.هر وقت کوردک له ام سایته اناسم زور خوشحال اوم.خویشم تایپککم باز کردبو ...

خوشبی دلکم لینگم په به با بم بو اوه 

وله بخوا ایتر ناتوانم جواو بومه خریکم کور ابم بیانی جوابت امه گلکم ممنونم که جوابت داوه منیش خوشحال بوم دلی گیان 😍😍😍😍😍😍

خدایا منو به اونچه که میخوام برسون آمین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته به تموم دوستاش گفته برگرده من میرم از خونه وگرنه دویش خواست منو ببره گفتم برنمیگردم تا به غلط ک ...

عزیزم برو بهزیستی شهرتون یا مرکزی که حمایتت کنن

یه جایه امن مثلا پرستاری از یه پیر زن که جات امن باشه برو

اگرم به نظرت همسرت درست بشو طلاقتو بگیر

ماشالا میگی تحصیل کرده ای نگران چی هستی فعلا با یه شغل پیدا کن تا بعدش یه کاره درخور واسه خودت دست و پا کنی

امیدوار باش

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

عزیزم من وکیلم دوست نداشتم زیاد تو نی نی سایت مطرحش کنم ولی اگه احتیاج به مشاوره وکمک داشتی من درخدمتم درخواست دوستی بفرست کمکت میکنم فقط فعلا بچه اتو پیش خودت نگه دار گناه داره اخه منم یه دختر ۱۶ ماهه دارم حتی فکر یه روز دوریش داغونم میکنه

استارتر یه کاری هست تو شهر بوکان نگهداری از سالمند هست ولی تمام وقت نیست میتونی وقتی میری خونه ی سال ...

وااای مرسی عزیزم که به فکره استارتر بودی

ایشالا استارتر قبول کنه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه