2777
2789
عنوان

بی خوابی بچه و شربت خواب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 43 پست
پسر منم همینجوری بود تا دوسالگی این درد کولیک یا قلنج باهاش بود رپانی شده بودم یه دکتر یه قطره داد ر ...

ن اینجوری چیزی ب من ندادن مجبوری استامینوفن میدادم ارام ش بخاب خودم ۲چ گیلو شده بودم از بیخابی دلم براخودم میسوخت😂😂

دیگ توبههه کردم هیچ وقت باردارنشم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا.بد عادت شده پس.با دکترش مشورت کن اگه مشکلی نداشت بهش بده.چاره ای نیست.

همون موقعی که زیر یکسال بود خیلیا گفتن شربت خواب بچه بده عادت کنه خوابش تنظیم بشه بزرگتر بشه بدبخت میشی گوش ندادم گفتم ضررداره و برا مغز بده شربت خواب و اینا درصورتی که خواب منظم مفید ترین چیز برا تکامل مغز بچه است

به نظرم کار منو نکنید و اگه بچتون زیر یکساله و خوابش تنظیم نیست حتما به کمک شربت خوابای مخصوص نوزادان خوابشو تنظیم کنید بزرگتر بشه راه بیوفته و شب خواب نداشته باشه بدبخت میشید باید دایم کشیک بشینین بیدار نشه بره بلایی سر خودش بیاره - شربت خوابا اگه بد بودن که تولید  نمیشدن و مجوز غذا و دارو نمیگرفتن, الان منو شوهرم شبا نوبتی می خوابیم چون بیدار که میشه پا میشه راه میوفته تو خونه -از نرده های تختشم یاد گرفته بیاد پایین چون قدش  بلنده و میره هرجایی رو بتونه بهم میریزه

همون موقعی که زیر یکسال بود خیلیا گفتن شربت خواب بچه بده عادت کنه خوابش تنظیم بشه بزرگتر بشه بدبخت م ...

حتما از دکترش بپرس به نظر من.

انشاالله که کوچولتم خوابش تنظیم میشه.نگران نباش.

بچه ها همینن دیگه،هرکدوم یه بازی سر والدین در میارن.

اره فقط همین یه موردش خوبه چون خیلی وقت میزارم دردروز چندین تنوع غذایی با رنگ و طعم های مختلف براش د ...

خوش به حالت واقعا میگم قدر بدون

پسر من ۲۳ ماهشه هنوز از شیر نگرفتمش فقط سیب زمینی سرخ کرده و‌پوره سیب زمینی میخوره.غذا میذارم جلوش فقط بازی شاید از اول تا آخر یه قاشق هم نخوره.از دست ما هم اصلا نمیخوره.صد مدل غذا و فرنی درست کردم

دخترمم همین بود تازه ۹ سالش شده یه ذره خوب شده خوراکش

خیلی سعی میکنم حرص نخورم و نشون ندم ولی از درون داغونم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
شربت خوابای کودک هست عزیزم خیلی ها از یک ماهگی میدن من تاحالا ندادم دارم می پرسم اعصاب مصاب نداری از ...

نه والا شما بی طاقتی بخاطر کم خوابی داری اذیت میشی 

خوابتو داری به به سلامتی بچه ترجیح میدی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
طعم های متنوع براش زیاد دست کن

خیلی درست کردم.اصلا دهنش رو باز نمیکنه امتحان کنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به نظرم با مشورت پزشک یک مدت بهش شربت خواب بده.خب شما هم نیاز به استراحت داری عزیزم مادر شدی جرم  که نکردی ولی سر خود بهش دارو ندی یه وقت ضرر نداشته باشه.انشالله خدا برات حفظش کنه