2777
2789

دخترم دهنمو سرویس کرده که برا مدرسه کیف و لوازم التحریر کرومی میخوام

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا لعنت

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه س دیگه اشکال نداره بخر براش

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

کسی ننداخته خیابون پره، تا چشم کار میکنه فقط کرومی لبوبو می بینی، حتی گیره سرش هم هست، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

لبوبو و کرومی واقعا بیخودی ترند شدن🥲

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

یه چشم وهم چشمی و حسادتی هم هست از بزرگ تا کوچیک متاسفانه درگیرشن. هیچوقتم مردم ما درست شدنی نیستن. کاش یکم این فرهنگ هرچی مد شد باید خرید از بین میرفت. با بچه اتون صحبت کنید بگید در شرایطی نیستیم که بخریم باید صبور باشی تا بتونیم تهیه اش کنیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دختر منم میخواد قیمتش با اون یکی طرح ها فرق داره؟

خب مارکه گرونتره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃