2777
2789
عنوان

بی خوابی بچه و شربت خواب آور

221 بازدید | 43 پست

کیا به بچشون شربت خواب آور میدن؟بچه من 20مماهشه همچنان شبا از 12و 1 بیدار میشه تا4 صبح نمیخوابه و بهانه میگیره و از اول بهش شربت خواب ندادم چون میگفتن ضرر داره فقط رو پام میزاشتم و راه میبردم ولی دیگه خسته شدم نمیکشم-تاکی قراره شب نخوابه - هزاران بارم دکتر بردم و ازمایش گرفتن همه چیش سالمه هیچ درد و مشکلی نداره -تفاوت روز و شبم ایجاد کردم از 9 شب برقا خاموشه همه چی خاموشه و سکوته بازم فرقی نداره-به نظرتون دیگه شربت خواب بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب بچم از ۶ ماهگی استامینوفن میدادم میخابید🤨😂😂تحمل شب نخابی روندارم. والا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
هر شب میدادی؟؟

هرشب ن یکی دوروز یک بار 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من تاحالا استامینوفن ندادم فط موقع واکسناش پاراکید دادم کلا خیلی بهش دارو نمیدم میترسم 

من تاحالا استامینوفن ندادم فط موقع واکسناش پاراکید دادم کلا خیلی بهش دارو نمیدم میترسم

اره منم همون استامینوفن ک موقع واگسن میدن ب بچه میدادم بهششش 

راحت میخابیددد

بچه کم خوابه دیگه 

دختر خواهرشوهر منم همین بود تا بزرگ شد هم‌ همینه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
شربت خواب چیه بچه رو میخای به کشتن بدی

شربت خوابای کودک هست عزیزم خیلی ها از یک ماهگی میدن من تاحالا ندادم دارم می پرسم اعصاب مصاب نداری از تاپیک من برو بیرون برو پیش روان پزشک عزیزدلم

آفرین بزرگ شد مشکل کلیه و کبد پیدا کرد همینطوری با افتخار بگو بهش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟