2777
2789
عنوان

بی خوابی بچه و شربت خواب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 43 پست
هرشب ن یکی دوروز یک بار

باز خوبه تو استامینوفن میدی 

ما هرشب ملاتونین می‌دیم به بچه یک ساله 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بعد چیکارمیکنه نصف شب وقتی بیدار میشه و نمی خوابه؟

کوچیک بود بازی میکرد الانم پای گوشی و تی وی

خواهرشوهرم همیشه میگه من از وقتی این دنیا اومد نخوابیدم

بدخواب هست ولی ماشالا خوش خوراک

حالا بچه های من خوابشون خوبه ولی غذا نخوردنشون پیرم کرده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آفرین بزرگ شد مشکل کلیه و کبد پیدا کرد همینطوری با افتخار بگو بهش

عزیزم من دکتر گفت مشگلی ندار یکی دو شب ی بار بهش بده بخاب بچم کولیک داشت اصلا نمیخابید خودش از بین میرفت 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من ب بچم از ۶ ماهگی استامینوفن میدادم میخابید🤨😂😂تحمل شب نخابی روندارم. والا

کبدش داغون میشه عزیزم... بدون دلیل دیگه نده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
کوچیک بود بازی میکرد الانم پای گوشی و تی ویخواهرشوهرم همیشه میگه من از وقتی این دنیا اومد نخوابیدمبد ...

بچه منم خوش خوراکه اما به گوشی و تلوزیون اصلا علاقه نداره و اصلا نمیزارم براش فقط با عروسکاش بازی میکنه اونم من باید  حتما بشینم کنارش

کبدش داغون میشه عزیزم... بدون دلیل دیگه نده

الان اصلا نمیوم بچه ک بود کولیک داشت اصلااااانمیخابیددددد دکتر گفت یوی دوشب یک بار بهش بدهه خودش از بین میره نخابهه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بچه منم خوش خوراکه اما به گوشی و تلوزیون اصلا علاقه نداره و اصلا نمیزارم براش فقط با عروسکاش بازی می ...

پس نصف دنیا رو بردی بچه ات خوش خوراکه

ناشکری نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم من دکتر گفت مشگلی ندار یکی دو شب ی بار بهش بده بخاب بچم کولیک داشت اصلا نمیخابید خودش از بین م ...

پسر منم همینجوری بود تا دوسالگی این درد کولیک یا قلنج باهاش بود رپانی شده بودم یه دکتر یه قطره داد روش برگ نعنا کشیده بود شبی دو قطره بهش میدادم راحت میخوابید 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
پس نصف دنیا رو بردی بچه ات خوش خوراکهناشکری نکن

اره فقط همین یه موردش خوبه چون خیلی وقت میزارم دردروز چندین تنوع غذایی با رنگ و طعم های مختلف براش درست میکنم و میان وعده  میوه و سبزیجات و هرروز هم غذای ابکی تو برنامش هست هم غذای جامد و از اول گذاشتم جلو خودش باهاشون بازی کرد کثیف کاری کرد تا خوردن یاد گرفت الان قشنگ هرچی جلوش بزاری خودش تا تهش با دست خودش میخوره لازم نیست بدی دهنش