2777
2789

صبحتون بخیر...

دخترم اگه غذاش دیر بشه معده درد شدید میگیره هر روز این موقع استارت پختن رو‌زدم، امروز هر چی فکر میکنم هیچی ب هیچی🤕

دیروز عدس پلو خوردن با مرغ و سوپ 

دیشب سیب زمینی سرخ کردم

نمیخوام برنج بپزم🤕

تو این گرمای پنجاه و شش درجه دلم آش میخواد😅

اش خوبه

صبر کن یه چندسالی بگذره.نمیتونی زن حامله رو طلاق بدی بااین شرایطتم خانوادم قبول نمیکنن.یه چندوقت بگذره هم من خودمو جمع وجور کنم هم تو دخترت بزرگتربشه بعد یه تصمیم میگیریم مطمئن باش به هیچکس پا نمیدم بعد تو. مطمئنننن باششش.

آبگوشت 

ماکارونی 

سالاد الویه 

سالاد ماکارونی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر گنجشکی

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

من میخام زرشک پلو درست کنم

آبگوشت، شامی، کوکو سیب زمینی و سبزی، الویه، ماکارانی میتونی درست کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

پیشنهادی:

گوجه بادمجون 

کوکو سبزی 

خوراک لوبیا 

عدسی 

عدس بادمجون 

کشک بادمجون 

میرزا قاسمی 

کله جوش 

ماکارونی 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

مبارک باشه عزیزم...همین الان دو دقه پیش مال ما هم رفت🤕برق که میره غر غر بچه ها شروع میشه😢

مرسی گلی

اگه طبق لیست قطعی برق باشه امروز قطعی برق نداریم اما تو این وضعیت که برق تند تند قطع میشه احتمال فاسد شدن مواد غذایی هست باید کالباس رو بخورم وگرنه فاسد بشه خودم عذاب میکشم

طفلی ها بعدازظهر برق میره ببرشون پارک 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»