2777
2789
عنوان

التماس میکنم بین بچه هاتون فرق نذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 153 پست
یعنی زنگ میزنی میخوام بیام میگه نیا اینجا😐 بخداوندی خدا یجوری قطع رابطه میکنم که انگار از اول نبودم

بله به وضوح میگه

شوهرموهم اعتقاد داره دارم خودم رو کوچیک میکنم

خیلی احمقم ؟نه؟؟؟؟؟

هربار با خودم میگم شاید کار داره...شاید مهمون داره...شاید مریضه...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من خندم گرفت .ولی خودمم به چشم دیدم زنموم سر همین موضوع اینقدر فرق گذاشت که دخترش تو ۱۴ سالگی ازدواج ...

من یه پیرمردی دیدم سر همین شباهت چهره تمام ارثشو داد به یکی‌از پسراش

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا براش گفتم که تو کودکی با من چه کردنمتاسفانه مادرم اصلا انتقاد پذیر نیست و تو کل دنیا جز از مادر ...

همون سکوت کردن یعنی قبول داره اما انکار میکنه که مقصر نشه 

پس شما هم دوری کن برای روحیات بچه ها هم بهتره فردا روز که خواهرت بچه دار بشه از این حجم تفاوت آسیب میبینن 

سعی کن مسئله رو خیلی محدود و طوری ناراحت نشن بفهمونی 

به جاش با پدرت برین بیرون و تفریح و پدرو دعوت کنید

بله به وضوح میگهشوهرموهم اعتقاد داره دارم خودم رو کوچیک میکنمخیلی احمقم ؟نه؟؟؟؟؟هربار با خودم میگم ش ...

عزیزم می‌دونم سخته دلت تنگ میشه ولی به مدت خودت نرو زنگ نزن.دوری کن

چی بگم.😐

لطفا برای بچه هاتم شده تو مجالسش شرکت نکن

چرا؟

دلم تنگ شون هست

دلم خوشه حداقل اونجا می بینم شون

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
همون سکوت کردن یعنی قبول داره اما انکار میکنه که مقصر نشه پس شما هم دوری کن برای روحیات بچه ها هم به ...

پدرم تنها میاد بهم سر میزنه

از اونجا که قبلا دعوتم میکرد مطمئنا مادرم نمی ذاره

نکن عزیزم نکن

همین الان کنار بچه هام که خوابن دارم از بغض منفجر میشم

نمیخوام باور کنم این کار رو کردن

برای خودت احترام قائل باش که اونا مجبور به احترام گذاشتن بشن

من اصلا این طور نیستم که بچه هام رو بذارم و برم

یا همیشه اونجا بوده باشم 

همیشه مستقل بودم طوری که از شدت تنهایی و کمک نگرفتن گریه ام میگرفت و شوهرم میگفت کمک بگیر 

وقتی دید اونها علاقه ندارن دیگه کوتاه اومد

ما همسایه هستیم

یک کوچه فاصله داریم

منم دقیقا یاد خودم میوفتم

شما هم؟