2777
2789
عنوان

التماس میکنم بین بچه هاتون فرق نذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 153 پست
خب مشکلی نداره همون تنها بیاد واقعا مادرت رو نمی‌فهمم اینکارو چه معنایی داره اصلا

نمی دونم

نمی فهمم

از قبل ازدواج میگفت تو نباید برای جهاز خریدن بیای ها

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من اصلا این طور نیستم که بچه هام رو بذارم و برمیا همیشه اونجا بوده باشم همیشه مستقل بودم طوری که از ...

من باشم‌نمیرم بنظرم توام‌نرو از الان شمشیر از رو نبندی بچه ی اون دنیا بیاد بچهاتو ازار میده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابای مناسی شوهرت هم بین بچه هات فرق میذاره؟

آره پسرم رو کمتر از دخترم دوست داره

بخاطر جنسیت

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
همین الان کنار بچه هام که خوابن دارم از بغض منفجر میشمنمیخوام باور کنم این کار رو کردن

عزیزم ناراحت نباش نمیگم سخت نیست واقعا سخته حق داری اما شاید دلیل دیگه ای هم داره از پدر باید بپرسی

اگر هم تبعیض میکنن خب در اخر باید گفت به درک مادر خیلی جایگاه والایی داره اما تا خدا هست به هیچکس نیازی نیست شما سعی کن اگر مقدور هست بیشتر با بچه ها برین خونه مادر همسرت و دوستان خودت که بچه های همسن و سال دارن تا بچه ها تنها نباشن

من باشم‌نمیرم بنظرم توام‌نرو از الان شمشیر از رو نبندی بچه ی اون دنیا بیاد بچهاتو ازار میده

یعنی چیکار کنم دقیقا؟تا کی نرم؟

آره مطمئنم بچه اون بیاد ،بچه های من هیچ به حساب میان

مثلا میگه نیا بعدش چه توضیحی میده؟

میگه الان شرایطش نیست

ولی یک روز دو روز ....چندروز 

الان دو ماه شده نرفتم چند روز یکبار که میگم بیام...میگه نه الان نمیشه

یعنی چیکار کنم دقیقا؟تا کی نرم؟آره مطمئنم بچه اون بیاد ،بچه های من هیچ به حساب میان

یعنی مراسمای خواهرت شرکت نکن و شروع کن به خاله ای دایی کسی رفتاراشو گفتن بگو من سر بچه هام شوخی ندارم اون روز دیدم اونجوری رفتار میکنه و فلان (حتما باید بگیا نگی مامانت میگه و تو بده میشی) 

بعد تو مجالسش که دعوتتم میکنه نرو بزال تا عروسی همه به غلط کردن میوفتن

من بودم وقتی بله برون دعوتم کردن نمیرفتم مگه غریبه بودی که تو هیچیش نبودی؟

میگه الان شرایطش نیستولی یک روز دو روز ....چندروز الان دو ماه شده نرفتم چند روز یکبار که میگم بیام.. ...

زنگ میزنی بیام چیه

خونه باباته میری زنگ در میزنی میری تو

بچه هات خیلی شیطونن؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

نمی دونمنمی فهمماز قبل ازدواج میگفت تو نباید برای جهاز خریدن بیای ها

واقعا خواهر برای جهیزیه خریدن خودش نباشه نوبره 

ببخشید این حرف رو کاملا بی منظور میگم شاید مادرت مشکل روحی داره

نمیخوام آتیش به دلت بزنم اما انگار میخواد سنگ تموم بذاره و نمیخواد ببینی و مبادا گله کنی

بله به وضوح میگهشوهرموهم اعتقاد داره دارم خودم رو کوچیک میکنمخیلی احمقم ؟نه؟؟؟؟؟هربار با خودم میگم ش ...

بیخشیدا شرمنده ولی آره خیییلی حیلی احمقی جایی ک نمیخانت چ اصراری داری بری آخه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

یعنی مراسمای خواهرت شرکت نکن و شروع کن به خاله ای دایی کسی رفتاراشو گفتن بگو من سر بچه هام شوخی ندار ...

چی بگم شاید این طور که میگی بهتر باشه

مامانم معتقد بود خانواده پسر تا قبل عقد نباید خواهرهای عروس رو ببینن ،نکنه مقایسه کنن و پشیمون شن

خواهر متاهل و مجرد هم فرقی نداره

چی بگم شاید این طور که میگی بهتر باشهمامانم معتقد بود خانواده پسر تا قبل عقد نباید خواهرهای عروس رو ...

بهونه ی الکی از الان جلوشو بگیر بعدا بچه هات اذیت میسن