2777
2789
عنوان

التماس میکنم بین بچه هاتون فرق نذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 153 پست
عزیزم قبلا هم به شما گفتم با مادرت درمیون بذار کاملا جدی بگو من آسیب جدی دیدم از گذشته تا به حال اگر ...

قبلا براش گفتم که تو کودکی با من چه کردن

متاسفانه مادرم اصلا انتقاد پذیر نیست و تو کل دنیا جز از مادرش حرف شنوی نداره.

اعتقاد داره من هیچ حسودی ای نداشتم در کودکی و توهم میزنمدر صورتیکه دفترچه خاطرات کودکی من هنوز پیشم هست که چقدر ناراحت بودم

خلاصه که نمیخوام خودم رو خوار تر از این کنم

چندبار تو صحبت ها مطرح کردم ولی مامانم سکوت کرد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا راهت نمیده؟منم هیچوقت هچکی دوسم نداشت حتی پدر و مادرم باقی جا خود بنظرم ولشون کن زندگی خودتو داش ...

آره سرم به زندگیم گرمه ولی دلم اونجاست

متاسفانه بعدش که کار داشته باشن باهام نمی تونم کلاس بذارم،با کله میرم کمک

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یعنی زنگ میزنی میخوام بیام میگه نیا اینجا😐 

بخداوندی خدا یجوری قطع رابطه میکنم که انگار از اول نبودم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آره سرم به زندگیم گرمه ولی دلم اونجاستمتاسفانه بعدش که کار داشته باشن باهام نمی تونم کلاس بذارم،با ک ...

چرا خب بذار اونام معنی کنار گذاشته شدن رو درک کنن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

/////////////:استارتر مگه ۷ پشت غریبست که تو این روزا همراهشون نباشه؟؟؟؟

عزیزم من رو تا هیچ مجلس خواستگاری راه نداد

پدرم زنگ زد برای بله برون که برم

دلم خونه خووووون

قسم میخورم و مطمئن هستم اگه میتونست عقد و پاگشا هم دعوتم نمیکرد

شاید چهرت شبیه عمته ولی خواهرت شبیه خودش و خانوادشه

نه اصلا

چهرم کپی خواهرمه

یعنی میگه نیا؟

بله

حالا واقعا بامزست ولی به خدا دیدم ادمی که چون یکی از بچه هاش شبیه خودش یود بیشتر دوستش داشت مخصوصا ت ...

من خندم گرفت .

ولی خودمم به چشم دیدم زنموم سر همین موضوع اینقدر فرق گذاشت که دخترش تو ۱۴ سالگی ازدواج کرد ولی اون یکی دخترش تو ناز و نعمت و مجردی و عشق و حال

چی بگم.😐

عزیزم من رو تا هیچ مجلس خواستگاری راه ندادپدرم زنگ زد برای بله برون که برمدلم خونه خووووونقسم میخورم ...

لطفا برای بچه هاتم شده تو مجالسش شرکت نکن

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️