2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون بچه ننه‌ان لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست
وای چقدر یاده یه بنده خدایی تو زندگیم افتادم😂😂😂حالا جالب اینجاست بعدا فهمیدم هنوز من نمیدونستم به ...

ای بابا چه بد 

نه مادرش باهام مشکل نداره دوستمم داره چون شمارمو گرفته بود باهم در ارتباطیم من هی سعی میکنم خوب مادرشو جلوش بگم یا جلوی مادرش خیلی خوب رفتار کنم و .. و تا الانم مادرش دوستم داشته و مخالف نبوده ولی نگران این وابستگیشم

ای بابا چه بد نه مادرش باهام مشکل نداره دوستمم داره چون شمارمو گرفته بود باهم در ارتباطیم من هی سعی ...

میخای با یه مشاور صحبت کن علائم ریز و درشتو بگو شاید در حدی نباشه که بعدا مشکل ساز بشه

والا من مامانش انقدر خود رای بود حاضر نشد یبارم منو ببینه و معتقده پسرش اشتباه انتخاب کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته تو رابطه اید؟

حدودای دوماه . ولی خب از پارسال دوستم داره ولی من بخاطر نامزد سابقم بهش جواب رد دادم . وقتی فهمید نامزدیم بهم خورده دوباره هی اومد سراغم و ...

و خیلیم شنیدم که کلا پسر خوبیه و به دخترا توجه نداره و ...
با دخترای فامیلاشون دوستم . اصلا اشنایی من با ایشون دلیلش رفاقت منو دخترا فامیلشون بود که اتفاقی دیدتم

میخای با یه مشاور صحبت کن علائم ریز و درشتو بگو شاید در حدی نباشه که بعدا مشکل ساز بشهوالا من مامانش ...

اره حق با توعه باید با مشاور صحبت کنم

ای بابا چه بد . دلیلشو نگفت اصلا که چرا انقدر باهات مشکل داره ؟

حدودای دوماه . ولی خب از پارسال دوستم داره ولی من بخاطر نامزد سابقم بهش جواب رد دادم . وقتی فهمید نا ...

خب الان که دو ماهه بنظرم جدی بگیر علائمو و پیگیری کن از مشاور اگه مشکل ساز باشه هر چی جلوتر بری سختتر میشه

من اکس ام بچه ننه بودم 

هر چی میخواست برام هدیه بخره مامانش باید اجازه میداد 

میخواست بیاد دیت مامانش باید در جریان میبود 

وقتی باهاش تلفنی حرف میزدم میزد رو بلندگو مامانشم حرفامون بشنوه چیزی ازش پنهون نمونه 

و در آخر مامانش مخالف ازدواجمون بود اونم کات کرد باهام  (:

البته خدا رحم کرد بهم چون اگر ازدواج میکردم باهاش شخصی ترین چیز هام رو هم برا مامانش تعریف میکرد 

اره حق با توعه باید با مشاور صحبت کنمای بابا چه بد . دلیلشو نگفت اصلا که چرا انقدر باهات مشکل داره ؟

تفاوت فرهنگی بود بیشتر

ولی در کل خوده پارتنرمم همیشه بهم میگفت مامانم از بچگی هیچوقت نزاشته من تصمیم بگیرم برای خودم 

میشه منم اینجا از کسایی که شوهراشون به قول شما بچه ننس بپرسم ؟کسی که خیلی رو مادرش حساسه یعنی مثلا م ...

ممکنه طرحواره وابستگی یا طرحواره خویشتن تحول نیافته داره 

انگار که نطفه ش  هنوز به خانوادش وصله ! 

اگر میخوای الگوی رفتاریش رو تغییر بدی باید ببریش روانشناس بالینی با رویکرد طرحواره درمانی 

ببین شوهرخواهر من اینجوریه،خواهرم پیرشده،مادرشوهرش جوونه شوهرش زنده س هنوز یه دختر و پسر مجرد داره اما شبا میخواد بیاد خونه اینا میگه من تنهام میخوام بیام پیش شما،شوهرشم میارش جالبیش اینه خواهرم یه دونه اتاق کلا داره خونه ش هنوز اماده نشده توی یه اتاق داره زندگی میکنه،پیرش کردن،مدامم میگه مامانم اگر نبود منم نبودم درحالی که هیچ کاربراشون نکرده

اوایل بودن.اما الان نه.فقط بدشون میاد پشت سرش حرف بزنیم.اما ذات پلیدش واسه همشون رو شده

خب اگه اینجوریه که خودشونم متوجه شدن خیلی خوبه

فقط بنظرم حواستون باشه پشت سرش حرف نزنید که باز پسرا پشت مادرشون بیفتن

من اکس ام بچه ننه بودم هر چی میخواست برام هدیه بخره مامانش باید اجازه میداد میخواست بیاد دیت مامانش ...

اکس منم تقریبا همینجوری بود 

یادمه یسری برگشت گفت مامانم راجب فلان چیز ، اینو گفته

یعنی من قبلا یه چیز شخصی راجب زندگیم گفته بودم و متوجه شدم به مامانش گفته خیلی بدم اومد

اره برای ما هم مامانش مخالف ازدواجمون بود و کلا بهم خورد و الان منم میگم خداروشکر که نشد چون من واقعا حریم شخصی خیلی برام مهمه اصلا نمیتونم تصور کنم مادرشوهر همه چی بدونه ازم😶