2777
2789
عنوان

قطع شیر با روش یهویی یا تدریجی

60 بازدید | 9 پست

نظرتون چیه 

خودتون به کدوم روش گرفتید 

من میخواستم روی تدریجی باشه 

پسر هم خیلی وابسته بود و همش در حال مک زدن 

خواستم کم کم کمش کنم 

دو سه روز خوب همکاری کرد مثلا میگفتم خراب شده و  باهاش بازی می‌کردم خوراکی هایی که دوس داشت میدادم خوب بود 

چند روزه باز شروع کرده هر چی میگم اوف شده  ول نمیکنه با هیچی سرگرم نمیشه اروم نمیشه جیغ میزنه میگه ممه تلخک میزنم هم فایده نداره 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

چسب زخم بزن 

من یک روزه از سرش افتاد 

شبم تا سه شب یبار بهش شیر بده شب چهارم دیگه نده 

آب یا آبمیوه بذار کنار بیدار شد بده بخوره ....قبل خوابم غذا بده بهش گرسنه نخوابه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تدریجی یعنی هی ساعت شو کم کنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تدریجی یعنی هی ساعت شو کم کنی

بله تعداد دفعات کم کنی ساعت بین هر وعده رو بیشتر کنی

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
چسب زخم بزن من یک روزه از سرش افتاد شبم تا سه شب یبار بهش شیر بده شب چهارم دیگه نده آب یا آبمیوه بذا ...

ممنون 

بله تعداد دفعات کم کنی ساعت بین هر وعده رو بیشتر کنی

نه ببین مثلا امروز تا ساعت ۹ صبح شیر نده به بعدش بده فردا تا ۱۰ نده پسر فردا تا یازده نده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با تلخک و چشب زخم هم مخالفم

نه ببین مثلا امروز تا ساعت ۹ صبح شیر نده به بعدش بده فردا تا ۱۰ نده پسر فردا تا یازده نده

تقریبا همین کارو کردم 

یه روش دیدم که تا 4 روز اول از صبح تا 1 شهر شیر ندم 

ولی بقیه روز آزاد

4 روز دوم تا ساعت 5 بعدازظهر شیر ندم بقیه روز آزاد 

4 روز سوم تا قبل خواب شب شیر ندم ولی بقیه وقت یعنی تا صبح آزاد 

و 4 روز آخر دیگه کل روز رو نخوره شب تا صبح هم ندم 

من تا مرحله که تا 5 بعدازظهر نخوره رو اومدم 

بقیش نشد هی گریه گریه بهونه گیری که هیچ جوره آروم نشد 

تقریبا همین کارو کردم یه روش دیدم که تا 4 روز اول از صبح تا 1 شهر شیر ندم ولی بقیه روز آزاد4 روز دوم ...

ان شاءالله خیره