2777
2789

بسم الله الرحمن الرحبم

وظیفه شرعی و انسانیم بهتون اطلاع میدم شمام تو تاپیکاتون بذاریدکسی تو دام نیفته

و بیشتر ازین بلایی سر کسی نیاد نی نی یار باید تاپیکای سحر و جادو حذف کنه و حتی با ۱۱۳ و ۱۱۴ گزارش بدید 

خیلیا مثل من ضربه خوردند چتاشون هست اسکرین میگیرم خودتونم میتونید سرچ کنید

چند ساله تو همین نی نی سایت جادوگری وهابی(ضد شیعه) به اسم مستعار دایی ابراهیم که  ظاهرا تشکیلاتی گروهی و با کشورهای عربی در ارتباطه 

برای اینکه شک نکنید با  انواع و اقسام آیدی های فیک و جعلی داره به اسم قرآن و نماز جادو و بلا و مصیبت میندازه تو زندگی خیلیا که دستورشو انجام میدن

دقت کنید شاید بیشتر از ۱۰۰ ایدی فیک  اینجا داشته باشه یا گروهی اند انقدر تبلیغ میکنه و میگه من انجام دادم نتیجه گرفتم شمام باور کنید انجام بدید

میگه ۴۰ روز سوره بقره رو پخش کنید تمام طلسمات باطل میکنه و حتی اگه چیزای عجیب دیدید و ترسبدید کنار نکشید وادامه بدید من که طلسمم اینجوری باطل شد

دوستان خواندن قرآن بد نیست ولی این جادوگر نیت ۴۰ روزه کرده که هر کی انجام داد به بدترین بلا و مصیبت دچار بشه

یه نماز دیگه ای هم تبلیغ میکنه ب اسم نماز حضرت زهرا که دعای اخرش با مفاتیح فرق داره و  دستکاری شدست با آیدی های مختلف میاد میگه من خوندم و نتیجه گرفتم شمام بخونید  و شما رو به تله میندازه

تو روخدا با اطلاع رسانی زندگی خیلیا رو نجات بدید

به هر چی اعتقاد داشته باشی همون سرت میاد 

من تو خونم طلسم پیدا کردم بردم انداختمش تو اب 

و چند سال میگذره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندتا چله برداشتم  جوابی که نگرفتم  بعدشم از شدت ناراحتی که چرا به هر کی متوسل میشم کمکم نمیکنه افسردگی گرفتم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

سوره قرآن قرار نیست تحت تاثیر طلسم رمال قرار بگیره 

یعنی قدرت خدا و قرآن کمتر از قدرت یه ساحره؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

منم چندتا چله برداشتم جوابی که نگرفتم بعدشم از شدت ناراحتی که چرا به هر کی متوسل میشم کمکم نمیکنه ...

ختم صلوات برای چهل شهید 

برای من جواب داد واقعا برای هر نیتی به هرجا متوسل میشدم جواب نمی‌داد اما این ختم جواب داد

من نمیدونم چقد حرفت صحت دارهولی منم چله بقره برداشتم دوبار نزدیک بود بمیرم !سریع قطعش کررم

حالا تو تاپیک قبلیش نوشته جواب گرفته از این چله 

چرا اینجوری میگه الان

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

حالا تو تاپیک قبلیش نوشته جواب گرفته از این چله چرا اینجوری میگه الان

نمیدونم

منم اوم موقع خیلی تحقیق کردم راجب این چله بقره

فهمیدم اکثرا بعد این چله مشکلات شدیدی براشون پیش اومده

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
ختم صلوات برای چهل شهید برای من جواب داد واقعا برای هر نیتی به هرجا متوسل میشدم جواب نمی‌داد اما این ...

خدارو شکر هزیزم 

چه جوری هست 

من که برای شهید سامانلو 

ابراهیم هادی و نوید صفری

زیارت عاشورا .دعای توسل و چند تا سوره خوندمو هیچ