2777
2789
عنوان

مامانم خونمونه

196 بازدید | 12 پست

ظهر غذا درست کردم همه سیر شدیم ولی دیدم برا شب دیگه نمیرسه خودش گفت خودم شب فلان چیزو درست میکنم

اللن که موقعش شده میگه من نمیتونم حوصلش نمیشه

گفت من نمیتونم تخم مرغ بخوریم گفتم پس موادشو از فریزر نزارم بیرون گفت من که نمیتونم،پختنش هم کاری نداره😁منظورش این بود خودت درست کن

منم نگذاشتم بیرون الان میگه فلان چیزم بکنم داخلش؟

من اصلا سختم نیست درست کردنشا ولی اینکه الان یه کمکی نمیخواد بهم بده بعد از چندوقت اومده با بچه کوچیک دارم و جیغ جیغو و مثل همیشه با حرفاش غیرمستقیم میندازه رو دوش خودم این حرصم میده

یا دیده بچم از صبح چیزی نخورده ها الان داشتم با زور غذاش میدادم تو این گیر و ویری توقع داره من بچه گشنمو ول کنم بلند بشم براش دنبال کنترل بگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم با بچه کوچک خسته ای 

ولی مادره دیگه 

من همه ی این سختیا و چالشا رو با مادرشوهرم دارم ...

ولی مجبورم به تحمل کردن 

تحمل کن تهش یکی دوروزه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

منم مامانم میاد دلم میخواد فقط آشپزی کنم. اصلا ثانیه ای نمی شینم فقط تو آشپزخونه.بچه کوچیک بدغذا هم دارم.  خیلی سختم میشه ولی خب دلم نمیاد یه روز میاد اینجا بگم پاشو کار کن.  خودت مادری فکرکن یه روزی دخترت بیاد چنین تاپیکی بزنه در موردت

بهجای تاپیک زدن برو به مادرت برس عزیزم

عزیزم اگه بچه جیغ جیغو داری پس چطور وقت میکنی گوشی دستت بگیری

حالا که میتونی گوشی دستت بگیری قطعا میتونی غذا هم درست کنی

بعدم مادرت اومده خونت وظیفه باید به مهمونی احترام برتری تو که نرفتی خونه مامانت که توقع داری اون بلند شه کار کنه

می‌دونم بچه کوچیک داری هم روحی هم جسمی خسته ای 

و می‌دونم انتظار داری از مامانت که کمکت کنه ولی اون الان مهمونته و شاید دلش میخواد خونه دخترش استراحت کنه به جای کار کردن یکم بذار بهت سخت بگذره ولی دلشو نشکن 

منم مامانم میاد خونم انگار خاموش میشه حتی باید بهش بگم یکم جا به جا بشه که زیرشو جارو کنم ولی اصلا هیچی به روش نمیارم چون سالهاست کار خونه و بچه داری کرده حقشه بخواد استراحت کنه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

هر کسی طرز فکرش و رفتارش یه جوریه ولی من مامانم که میاد نمیزارم کاری کنه دلم نمیاد 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

احترام مهمون واجبه .از طرفی تو موقعیت بودم آدم با بچه کوچیک مهمونداری خیلی سختشه.من بچم کوچیک بود 4نفر خانم از خانواده همسرم اومدن خونم توی تابستون ببخشید این واژه رو میگم ولی پاره شدم بشور بپز به مدت 3روزموندن میگی اومدن 13بدر اصلا کمک نکردن حالا خونشون کلا یک ربع فاصله داشت با خونه ما.اومده بودن دور هم باشن