2777
2789

بسیار خسته و داغونم پسرم پنج سالشه به شدت لجباز و بهانه گیر یعنی از صبح که بیدار میشه تا خود شب گریه می‌کنه

از نوزادی چه سر شیر خوردن چه الان غذا خوردن اشکم در آورده الان بخاطر کمبود وزن به هر ترفندی براش وقت میزارم بهش غذا میدم 

فکر کنید از صبح تا شب دارم آشپزی میکنم و ظرف میشورم 

هر وعده یکساعت وقت میزارم بهش بدم 

این وسط هزار بازی باید طرح کنم براش که مشغول بشه بخوره غیر این صورت نمیخوره

تمااااااام زندگیم توی نیم ساعت بهم میزنه 

نگید بچه اس من مادر نمی‌کشم تا یکساعت بعد پشت سرش جمع کنم نباید راهی باشه رد بشم 

یا به موقع اش وسیله ای می‌خوام بتونم پیداش کنم

بخدا من آدم هستم ربات نیستم

اینقدر کتاب ارتباط با کودک میخونم یه روزایی باهاش مدارا میکنم و طبق کتاب پیش میرم یک روزایی مثل امروز جیغ میکشم موهای خودمو از سرم میکنم 

عاشق باب اسفنجی من استرس میگیرم اگر شبکه ای باب اسفنجی نده امروز تا روشن کردم خدا رو شکر پخشش میکرد یک ضرب می‌گفت باب اسفنجی نه باب اسفنجی نه گفتم پس چی مامان گفت دختر کفشدوزکی

هی که براش توضیح دادم بعد این برنامه میاد چشم شما فعلا اینو ببین حرف خودش میزد 

اینقدر گفت و گفت منم جیغ کشیدم اومدم توی اتاق گریه میکنم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درم میکنم من هفته ای ی روز میزارمش پیش مادرشوهرم و خودم دراز میکشم و میرم اینستا و کل روز واس خودممب ...

من تمام روزای هفته کنار خودمه باورتون نمیشه دورهمی میبرم اینقدر بقیه میگن ارسلان ارسلان 

من با لبخند زوری باهاش مدارا میکنم 

میام خونه میشینم گریه میکنم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

من پسرم رو 4 سالگی پارک بردم تا موقعی که داشت مدرسه میرفت اونقدر تو پارک بازی می‌کرد که خونه می‌رسید 12 ساعت می‌خوابید پارک ببرش تا خسته بشه و خونه رسید تا چند ساعت بخوابه تو هم آرامش بگیری

چرا بهش غذا میدی؟؟

بذار جلوش خودش بخوره

نخورد هم‌نخورد

برو به دکتر بگو شربت اشتها بنویسه .....وقتی میری دنبال بچه وبهش غذا میدی درست نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

واسه اشتها دکتر برای دخترم راسیپ داده و سنستول عالیه.راسیپ روزی دوبار هر بار دو و نیم سی سی سنستول 5 سی سی روزی یه بار

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

به خدا منم مثل توام هفت سالشه منم کم اوردم ولی خدایی گناه دارن خیلی بی حوصله و عصبی هستیم با بچه ها ...

قبول دارم من اصلا طاقت و صبرم توی زمینه بچه داری خوب نیست واقعا نمیتونم همیشه مدارا کنم بخاطر همین هیچ علاقه ای برای بچه دوم ندارم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

حس میکنم با جیغ و داد و به زور میخواد خواسته های خودش رو عملی کنه ، درسته؟

درسته خیلی بهانه گیر 

اینقدر اذیت می‌کنه تا بهش بدی 

ندم گلم باز بهانه‌ چیز بعدی میگیره

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍