2777
2789

آقا ما اومدیم مشهد

اتاق بغلیمون عربن و خیییلی سر و صدا دارن

چند بار زنگ زدیم پذیرش که پیگیری کنن ، ولی بازم سروصدا داشتن. بابای منم نزدیک 70 سالشه و دو روزه داره رانندگی می‌کنه و واقعا خستس 

دیگه یهو قاطی کرد و رفت پایین با پذیرش حرف زدن و اینا

بعد اومد با مسئول طبقه حرف زد

بعد اومد با خدمههههه طبقه حرف زد😂😭تو چرا باید با خدمه در این باره حرف بزنی آخه

بعد میگه ما شبی فلان قدر داریم میدیم و با این سروصدا اگه می‌خواستیم باشیم که تو خیابون مفت و مجانی میخوابیدیم 

بعدم به همون خدمه میگه اینطوری بخوان سروصدا کنن شب نمیذارم بخوابن. شب هر پنج دقیقه میرم زنگ اتاقشونو میزنم که نخوابن😂😭

بعددددد به خدمه میگه چیزی دارین برای اینکه رنگو بریزم توش؟ برا ریشم میخوام 😂😂😂

احساس میکنم واقعا خجالت میکشم 😂😂

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی باحالن که🥹😂

وای نه دارم آب میشم😂خدمه پشماش ریخته بود😂😂

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باید حالا اونجا ریششو میخواد رنگ کنه ؟

دیگه هر هفته رنگ می‌کنه معمولا 

چون ریشه اش در میاد

چیکار میکنن مگه

یا درو محکم میکوبن (قشنگ عین صدای بمبه) 

یا بلند بلند عربی حرف میزنن 

یا بچه هاشون جیغ میزنن

من مامانم بستری بود بیمارستان اهواز تخت بغلیش یه خانم عرب بود خودش و دخترش انقد حرف میزدن اونم بلند بلند هر چه اعتراض میکردم مگه از حرف زدن کم میاوردن اصلا ارامش نداشتیم اون چن روز شب راحت کف زمین می گرفت میخوابید دختره روزم همش در حال حرف زدن بقیه اسیر شده بودن

چه بابای باحالی خدا حفظش کنهدر ضمن حرم رفتی التماس دعا

حاجتتون روا😂