2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 9 پست

سلام من ۱۸ روزه تاخیر پریود داشتم چون تنبلی دارم ولی دوشب بعدش ی رابطه محافظت نشده داشتم ک مشکوک شدم چیزی بهم ریخته شده یا نه چلی همون موقع دو دقه بعدش یه قرص اورژانسی خوردم ایا نگرانی هست که باردار بشم یا خیالم راحت باشه؟؟ اگه میدونین کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه رفتم ولی الان شرایط باردار شدن رو ندارم و واسه همین فکرم درگیر شده

دارو مصرف میکنی؟

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

ن هنوز تازه ازمایش دادم باید جوابو بگیرم ببرم پیش دکتر

اره دیگه باردار نباشی دکتر بهت دارو میده خیلی پیگیری کن شدید سه خیلی اذیت میشی منم تنبلی دارم 

ورزش میکنم با اصلاح سبک دارو هامم تموم سنو دادم دکترم رف ی شهر دیگه منتظرم بیاد ببرم دارو بده 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

اره دیگه باردار نباشی دکتر بهت دارو میده خیلی پیگیری کن شدید سه خیلی اذیت میشی منم تنبلی دارم ورزش م ...

چه موقع بارداری مشخص میشه ینی هفته ی دیگه بیبی بزنم مشخص میشه یا نه باید وایسم تا قاعدگی بعدیم

چه موقع بارداری مشخص میشه ینی هفته ی دیگه بیبی بزنم مشخص میشه یا نه باید وایسم تا قاعدگی بعدیم

باید وایسی تا پریودی بعد حداقل چندروز تاخیری داشته باشی 

علایمی چیزی داری؟

باید وایسی تا پریودی بعد حداقل چندروز تاخیری داشته باشی علایمی چیزی داری؟

من بعد از ۱۸ روز تاخیر قاعدگیم رابطه داشتم ینی بعدش بوده دوشب پیش ولی قرص خوردم واسه همین گفتم نیازی ب نگرانی هست یا ن