2777
2789

یوتیوپ اینستا یا همین نی نی سایت.

سوالهای زیادی درمورد ایرادهای اندامی دارم 

توقسمت بالاتنه اشکالهای زیادی دارم

از مقدار شیب سرشانه گرفته تا بلندی کف حلقه آستین 

لباس اونجوری که میخوام نمیشینه رو تن یا خیلی تنگ میشه.

خواهش میکنم بی تفاوت رد نشید

این سوال واقعن مغزم درگیر کرده

انقدر پیج هارو بالا پایین کردم گیج شدم

ببین عزیزم تا یه اموزش اصولی نبینی این ایرادها رو داری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پیج که نمیدونم 

ولی يوتيوب بهتر هست 

ولی رفتن 1 هفته پیش یه خیلی خیلی آسون تر هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری آموزش اصولی ببینممن با یوتیوپ آموزش دیدم

میتونی 5،6 تومن هزینه کنی؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پیج که نمیدونم ولی يوتيوب بهتر هست ولی رفتن 1 هفته پیش یه خیلی خیلی آسون تر هست

من از یوتیوپ کانال فریبا گل افزان و دنبال کردم کلی کامنت مثبت کلی دنبال کننده

حتی بعضی ها گفتن از کلاس حضوری هم بهتر هستی 

اگه ارزشش رو داشته باشه بله چرا که نه

زرین کفاش خیلی اصولی نازک دوزی رو یاد میده. 

صفرتا صد همه چیو. میگه. 

اونقدر خوب یاد میده،  جای مبهم برات نمیذاره. 

ویدئوهاش هم تو اسپات پلیر هست و بعد واریز و. ثبت نام کد فعال سازی بهت میدن. 

بنظرم واقعا ارزش هزینه کردن داره. 

یکبار پول میدی، سالها میتونی از ویدئوهاش استفاده کنی. 

سالی یکبارم اپدیت میده که روی قیمت پکیجش میره ولی شمادیگه نیاز نداری پول براش پرداخت کنی. 😊

سآیت خاصی دارن؟

zarrinkaffash.

این سایت شون هست، دوره اورانیوم رو باید بخرین. 

توگوگل بزنین زرین کفاش،  براتون میاره.