2777
2789
عنوان

پسرا بگید ممکنه ❓

130 بازدید | 14 پست

ممکنه مثلا سر یه مسئله ای بهتون بربخوره قهر کنید بلاک کنید و دیگه جواب دخترو ندید، نه برای اینکه میخواید رابطه تموم شه، برای اینکه میخواید براتون بیشتر تلاش کنه و ناراحتیو از دلتون در بیاره.

هر چند اون مسئله کوچیک بوده باشه و دختر چندبار اقدام کرده باشه که دلجویی کنه ولی بازم جوابشو ندید ؟

این دیگه پرنسس بازیه

ما دخترا هم این کار نمیکنیم

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه رسماً دختره بره تغییر جنسیت بده

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یعنی پیچوندن ولی با روش محترمانه پسری که کسیو بخواد و دوسش داشته باشه یه ثانیه نمیتونه بی خبر باشه

ولی همش داره از تلگرام انلاین میشه انگار چکم میکنه.

تا قبل از این اینطور نبود.

بعدشم من واقعا خیلی ازش سرترم خیلی. خودش تو رده ی پایین تریه. یعنی میدونم مثل من دیگه براش پیدا نمیشه.

چرا باید بپیچونه!

یعنی پیچوندن ولی با روش محترمانه پسری که کسیو بخواد و دوسش داشته باشه یه ثانیه نمیتونه بی خبر باشه

راستی شمارمم هنوز سیو داره

و فقط از واتساپ که چت میکردیم بلاکم کرده.

از تلگرام و تماس بلاک نکرده