لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر دندون پزشکی کیس مناسب ازدواج نیستدندونپزشک خانم میشناسم چون از نظر خانوادگی مشکلاتی از اجمله اعتی ...
من یه دندونپزشک زن میشناسم متاهل بود با یه مرده که پزشک بود و متاهل هم بود رابطه جنسی داشت میومد خونه مرده وقتی زن بیچاره سرکار بود .مرده مستاجرمون بود برا همین کامل میشناسم آخرش جفتشون جدا شدن زن دندونپزشک رفت با یکی دیگه ازدواج کرد!
روانپزشک مگه کم درآمد داره؟ من یکی میشناسم ماهی 600میلیون در آمد داره تپ کمتر از 5سال خونه آنچنانی و چند تا ماشین هیوندا و شاسی بلند و مطب و ویلای چندصدمتری دوبلکس خرید دائم هم در حال خرید و عشق حاله زنش خدارو بنده نیست هر روز بالای 20میلیون خرج قرتی بازی میکنه زنش