2777
2789
عنوان

فقط تجربه داران بیان

133 بازدید | 9 پست

سلام به روی ماهتون  خوبین قشنگا گلا میگم برای ریزش موتون چیکار کردین کدوم راه درمان و رفتین که نتیجه دیدید و الان راضی مشکلمشکل حل شد من تازه شروع کردم چون دو سه ماه آخیر ریزش موم بیشتر شده😧❤

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهر منم شدید ریزش داشت در صورتی که ارثی هم بود تاسی تو خانوادتون ولی آمپول بیوتین و بپاتین و قرص زینک و ویتامین سی و دی 

دکتر داد کامل رفع شد موهاش هم چرب نبود

شما هم با ی دکتر مشورت کنید 

عزیزم شوهر منم شدید ریزش داشت در صورتی که ارثی هم بود تاسی تو خانوادتون ولی آمپول بیوتین و بپاتین و ...

ممنونم قشنگم❤💋💖

بله

از عطاری صاف‌کننده خون بخرید استفاده کنید تا حداقل چهل روز...در کنارش صبحانه یا شام رو ارده و شیره خرما بخورید...یا هر صبح ناشتا هفتا خرما بخورید

ادویه خوردن رو کمتر کنید

درمان موضعی هم...از عطاری شامپو ختمی بخرید و شامپو زیتون...یه روز ختمی بزنید یه روز زیتون

به امید خدا خوب میشید...خرما‌ها یا ارده‌شیره رو خوب خوب بجوید...لقمه کوچیک بگیرید که خوب جذب بشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

از عطاری صاف‌کننده خون بخرید استفاده کنید تا حداقل چهل روز...در کنارش صبحانه یا شام رو ارده و شیره خ ...

ممنونم از پاسختون بزرگوار