2777
2789
عنوان

مردا چرا اینجوریین

280 بازدید | 16 پست

هوا گرمه کولر نداریم

در و پنجره هارو باز کردیم هوا بیاد من اتاق خواب نمیتونم بخوابم گرمم میشه از تخت

پذیرایی میخوابم حالا این شوهرمم گیر میده چرا نمیای اتاق خواب بخوابی چرا جاتو جدا کردی میگم بابا گرممه نمیتونم تو بیا پذیرایی بخوابیم میگه نه من کمردرد میشم زمین میخوابم حالا خوبه پیشش رفتنی هم روشو میکنه اونور میخوابه😂😂😂 

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من چقدر حسودیم شد به هوای شهرتون که تو چله تابستون بدون کولر و فقط با باز کردن پنجره میشه خوابید🙂 ...

حالا یکم گرم شده ۶ تا تاپیک قبلیمو بخونی از حسودی میترکی😂😂

تاپیک آقا قبول نیست

خدایا شکرت

حس خوب میگیره از اینکه کنارشی

والا پیششم باشم یا پتو رو ازم میگیره یا یجوری میخوابه یکم جا بهم میرسه مجبورم شبا پنج شش بار صداش کنم برو اونورتر منم بخوابم استخونام شکست

خدایا شکرت

حالا یکم گرم شده ۶ تا تاپیک قبلیمو بخونی از حسودی میترکی😂😂تاپیک آقا قبول نیست

ای بدجنس 😂😍

ما از شدت گرما از خونه نمیشه بریم بیرون بخار میشیم. فقط با ماشین کولردار اونم بعد از غروب خورشید میشه رفت بیرون

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
ای بدجنس 😂😍ما از شدت گرما از خونه نمیشه بریم بیرون بخار میشیم. فقط با ماشین کولردار اونم بعد از غر ...

ای جانم خدا سلامتی بده بهتون

تهرانین یا اهواز؟

خدایا شکرت

ای بدجنس 😂😍ما از شدت گرما از خونه نمیشه بریم بیرون بخار میشیم. فقط با ماشین کولردار اونم بعد از غر ...

وای ماهم😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅