2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 112 پست
اگه شک نکنی حتما باردار میشی منم برات حتما دعا میکنم من از اونایی هستم که دعاهام برای بقیه خیلی زود ...

مرسی واقعا ممنونت میشم ،واقعا حال روحیم خیلی بده خیلی به دعاتون نیاز دارم ❤️🌹محتاجیم به دعا ،حتما ❤️

دارم بچه شیر میدم. برات دعا میکنم آن شاالله موفق بشی

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شک نکنی حتما باردار میشی منم برات حتما دعا میکنم من از اونایی هستم که دعاهام برای بقیه خیلی زود ...

واسه منم دعا کن لطفا منم به زودی انتقال دارم و سال هاست چشم انتظارم، سنمم داره میره بالا. ان شاالله صلاح باشه سالم و صالح 

اینسری دکترم داروهای ایمنی هم برام اضافه کرده چون سقط داشتم هیدروکسی کلرورین و پردنیزولون داده بهم ، ...

منم دوتا انتقال منفی داشتم،منتظرم پری بشم دوباره برم سراغ انتقال،انشالله ک این دفعه مثبت بشی و تا اخرش بخوبی پیش بره

خدایا شکرت😍😍

واسه منم دعا کن لطفا منم به زودی انتقال دارم و سال هاست چشم انتظارم، سنمم داره میره بالا. ان شاالله ...

حتما دعات میکنم عزیزم 

ببین اگه شک نکنی خدا بهت بده 

به این باور برسی تو ذهنت که تو حتمااااا امسال باردار میشی اگه باورش کنی سال بعد محرم لباس علی اصغری میپوشونی یاد حرف من میافتی🥰

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم دوتا انتقال منفی داشتم،منتظرم پری بشم دوباره برم سراغ انتقال،انشالله ک این دفعه مثبت بشی و تا اخ ...

مرسی عزیزم ،انشالله اینسری واسه شماهم همه چیز خوب پیش بره و مثبت بشه 🥰