2777
2789
عنوان

خانمایی که ای وی اف کردن و مثبت شده یه لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 112 پست
۷ ساله ازدواج کردم ،دوبار پانکچر شدم ،پانکچر اولم سه بسته جنین داشتم که دوبارش منفی شد و یکبار مثبت ...

ببین اصلا استرس نداشته باش فقط بگو اینبار حل میشه تا کلماتی که میگی جذب کنی نذر آیت الکرسی کن قسمش بده به ۱۴ معصوم مطمعن باش درست میشه 

۱۴۰۴/۷/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت سقطت رو دونستی؟

درست که جواب ندادن ولی غربالگری اولم همه چی عالی بود ،فقط دوقلو باردار شده بودم که یکیش تو ۹ هفتگی ایست قلبی کرده بود و گفتن اختلال ایجاد شده تو خونرسانی چون جفتشون مشترک بوده 

چشم حتما انجام میدم ،خودمم قرآن و دعا میخونم بازم ممنون اینم انجام میدم 💕

اگه شک نکنی حتما باردار میشی 

منم برات حتما دعا میکنم من از اونایی هستم که دعاهام برای بقیه خیلی زود میگیره اکثرا فامیل برام نذر میکنن 

ولی بهم قول بده اگه دعام برات مستجاب شد توام برای امضای من دعا کن 

برادرم جواد💔  امام رضا رو ۳بارقسم بده به حق پسرش جواد داداش منم شفا بده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

مشکل ایمنی نداری؟

اینسری دکترم داروهای ایمنی هم برام اضافه کرده چون سقط داشتم هیدروکسی کلرورین و پردنیزولون داده بهم ،آسپرین و انوکساپارینم که کلا به همه میدن واسه خونرسانی بهتره