2777
2789
عنوان

خانما من باردارم چطور برای طلاق اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 93 پست

مشگل مالی که نداری میتونی از پس خودت بر بیای؟؟

خوب جدا شدن که میشع 

فقط عده شما بعد زایمان میشه

ینی طلاق میشه گرفت ولی تا موقع ای که بارداری هنوز همسرش حساب میشی ..و دنیا اومدن بچت دیگه تموم تا ۷ سال هم خودت میتونی نگهداری

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توافقی چطور ؟ نمیشه فردا برم جایی شکایت کنم؟

ن‌نمیشه تا بعد زایمان امکان نداره 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ن این فکرو از سرت بیرون کن هیچوقت نمیکنه هچین کاری باید خودت ب فکر باشی گلم طلاق راحت نیست

پس چکار کنم؟ نمیتونم باهاش زندگی کنم امشب کلی گریه کردم 

نمیتونم صبر کنم باید تمام بشه 

🌷🌷🌷

نمیدونم درست

ولی اینجوری نیست که همه حق و حقوق و حضانت بچه و خرجی رو بگیری

نهایتا اگر چیزی داشته باشه بعد کلی دوندگی مهریه رو ازش برداری، ثابت کنی سلامت روان نداره یا مشکل دیگه ای داره که حضانت رو بگیری گرچه نوزاد تا چند سال پیش مادرشه. بعدشم یه مبلغ جزئی بعنوان نفقه بهت بده.

اینکه زندگی مستقل درست کنه نه اصلا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پس چکار کنم؟ نمیتونم باهاش زندگی کنم امشب کلی گریه کردم نمیتونم صبر کنم باید تمام بشه

چی بگم‌والا ،اگر تصمیمت جدیه برو خونه پدری کسی تا زایمانت

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

کسی اطلاعات دقیق نداره؟ چکار کنم فردا کجا برم برای شکایت؟ هم حق حقوقمو بگیرم هم جدا شم

برو دادگاه اونجا مشاور هست رایگان باهاش صبحت کن راهنماییت میکنه

با شوهرت هم اینجوری تند برخپرد میکنی؟

عزیزم بارداره و زندگیش ب مشکل خورده لطفان اذیتش نکنید 

نمیشه پدرش خرجشو بده ؟ یه زندگی برام درست کنه خودش بره پی کارش

نه خب فک نکنم باباش قبول کنه میدونه حامله ای؟؟؟ زندگی برات درست کنه؟؟ خب میگه مگ مریضم زنمو طلاق بدم امقدر هزینش کردم خرج عروسی و خونه و عمری ک گذشت حالا هم زندگی درست کنه هم طلاقت بده فک نکنم باباش قبول کنه 

طبق قانون ایران زن حامله نمیتونه طلاق بگیره و بعدشم بعد طلاق باید دلیل درست حسابی داشته باشی وگرنه قشنگ ۳ سال طول میکشه اگ نخواد طلاقت بده و مهریه پول اینا نداشته باشه کلی اذیتت میکنه بچه هم ک ب دنیا بیاد طبق قانون تا ی سنی حضانت با مادر بعد اون تا وقتی ک ب سن قانونی برسه با بابا

با وکیل مشورت کن عزیزم. چون بارداری، طلاق سخت تر و شاید غیرممکن باشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....