2777
2789
عنوان

دانش آموزان و کنکوریا بیاین

104 بازدید | 10 پست

من یازدهم تجربی ام و از مهر باید برم دوازدهم 

میخوام از همین امشب شروع کنم دروس عمومی دوازدهم رو بخونم اگه وقت شد اختصاصی هارو شهریور میخونم! 

میخوام پی‌دی‌اف کتاب های عمومی دوازدهم تجربی رو از گوگل دانلود کنم چاپ ۱۴۰۳-۱۴۰۴ هست همش!

بنظرتون احتمال اینکه تغییرات زیادی با چاپ ۴۰۴-۴۰۵ داشته باشه خیلیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی چرا بخونی منم مث تو ام فعلا شروع نکردم دلم میخواد ان شاءالله بخونم ولی فعلا برا موسسه هنوز تصم ...

عمومی ک بخونم تو ایام مدرسه بجای اینکه وقتمو بزارم پای عمومی، اختصاصی هارو میخونم

عمومی ک بخونم تو ایام مدرسه بجای اینکه وقتمو بزارم پای عمومی، اختصاصی هارو میخونم

آها میخوای پیش خوانی کنی؟ 

یا  عمومی پایه رو بخونب 

من فکر کردم میخوام دروس پایه رو بخونی تابستون

کجا میتونم یه مشاور رایگان پیدا کنم ک برام برنامه بنویسه؟

فک نکنم کلا رایگان باسه ما هم سال دهم فک کردیم رایگانه چون نوشته بود رایگان و فقط پنجاه تومان😶

ی گروه بزرگ بودن 

ولی هزینه رو تمام و کمال  گرفتند تاره فقط برا مشاوره خالی 

و کلی درگیری و بی اخلاقی و ..

کلی هم اذیت شدیم هم خودم هم خانواده