2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی بگم؟همسرم خودش هم معلمه چهار سال سابقه است و دریافتی 17میگیره ولی اصلا نمیصرفه و میخواد یه شغل ...

یه سوال میپرسم دوست نداشتید جواب ندین 

در امد شما و همسرتون باهم اوکی هست برای زندگی؟ و اینکه شما هم حقوقتون رو خرج خونه میکنید؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

یه سوال میپرسم دوست نداشتید جواب ندین در امد شما و همسرتون باهم اوکی هست برای زندگی؟ و اینکه شما هم ...

راستش من از مهر امسال میرم سرکار و حقوق میگیرم..ولی قصد دارم حقوقم رو خرج کنم برا زندگیم همون طوری که همسرم تا الان داشته و نداشته هروقت چیزی گفتم تهیه کرده بگم پول میگه کارتم فلان جاست نمیگه برا چیته؟چقدر میخوای؟چرا زیاد خرج کردی؟و...منم این مرامش رو دیدم جوانمردی نیست که حالا منم حقوق بگیر میشم خرج نکنم...اون هرچی تا الان تلاش کرده برا ما بوده خودش لباس نخریده گفته شما بخرید 

همسرم قصد داره شغل دوم راه بندازه اکه کارش بمیره و درآمدش خیلی زیاد بشه شاید کمی پس انداز کنم ولی اکه بدونم کم میاریم بی منت همه رو خرج میکنم

راستش من از مهر امسال میرم سرکار و حقوق میگیرم..ولی قصد دارم حقوقم رو خرج کنم برا زندگیم همون طوری ک ...

چه اخلاق قشنگی داره همسرتون 

واقعا جفتتون علی هستید با معرفتید😍

ممنون از پاسخگوییت فداتشم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

از چی بگم؟همسرم خودش هم معلمه چهار سال سابقه است و دریافتی 17میگیره ولی اصلا نمیصرفه و میخواد یه شغل ...

آقایون که کلا به امید شغل دوم باید وارد معلمی بشن 

از درامد ک بگذریم، بااونهمه تایم آزاد میخوان چکار بکنن آخه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

فکرکنم منظورش همسرمونه که معلمه،چون پرسید همسرت درآمدش چطوره🤷اسی منظورت اینه شوهرمون معلمه یا خودمو ...

گفتم شمایی که خودتون معلمید

شغل و درامد همسراتون چیه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]