2777
2789
من همسرم معاون مدرست با مدرک دکترا. ۳۶ تومن میگیره ولی حقوق خودم بهتره

خودتون شغلتون چیه اگر ممکنه جواب بدید ممنون 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

راستش من از مهر امسال میرم سرکار و حقوق میگیرم..ولی قصد دارم حقوقم رو خرج کنم برا زندگیم همون طوری ک ...

نکنه تازه ثبتنام کردی برا آزمون استخدامی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم با ۱۱ سال سابقه حدودا ۱۷ تومن میگیره اگه شغل دومش نباشه اصلا نمیتونیم زندگی کنیم

چطور شوهر شما17میگیره

شوهر یکی دیگه از کاربران معاونن36

البته دکترا داشتن

علت اینهمه تفاوت چیه

چطور شوهر شما17میگیرهشوهر یکی دیگه از کاربران معاونن36البته دکترا داشتنعلت اینهمه تفاوت چیه

رتبه شوهرم یکه به خاطر همین حقوقش کمه لیسانس تربیت بدنیه هرچی رتبه بالاتر حقوقم بیشتر 

آقایون که کلا به امید شغل دوم باید وارد معلمی بشن از درامد ک بگذریم، بااونهمه تایم آزاد میخوان چکار ...

تایم آزاد دارن ولی اون ساعتی که سرکلاسن و مدرسه میرن قشنگ با اعصاب و روان آدم بازی میکنن دانش آموزا،یعنی بعضی موقع ها همسرم میاد خونه تا هفته بعدش کوفته است اینقدر که رو اعصابش رژه رفتن و حرف زده

تایم آزاد دارن ولی اون ساعتی که سرکلاسن و مدرسه میرن قشنگ با اعصاب و روان آدم بازی میکنن دانش آموزا، ...

سلام بسی حق اعصاب خوردیشخیلی بیشتر از تایم آزادشه

..................................  ....................................... 
سلام بسی حق اعصاب خوردیشخیلی بیشتر از تایم آزادشه

اره 

یه استاد دانشگاه داشتیم می‌گفت یه نون خشکی از صبح تا شب داد بزنه شب خسته میاد راحت می‌خوابه و جسمی خسته میشه ولی یه معلم علاوه بر جسمش با اعصاب و روانش هم بازی میشه وقتی میاد خونه انگار چرخ شده برا همینه راحت نمیتونه حتی بخوابه بعضی اوقات 

اونم الان بچه های اکثرا تنبل،بی ادب،اصلا یه وضعیه

اره یه استاد دانشگاه داشتیم می‌گفت یه نون خشکی از صبح تا شب داد بزنه شب خسته میاد راحت می‌خوابه و جس ...

دقیقا من جسمی شاید یک درصد خسته بشم ولی روحی هزار درصد

..................................  ....................................... 
رتبه شوهرم یکه به خاطر همین حقوقش کمه لیسانس تربیت بدنیه هرچی رتبه بالاتر حقوقم بیشتر

چه چیزایی باعث افزایش رتبه میشه؟