2777
2789
عنوان

توروخداا بیاین پسره شکاااک با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست
خب الان خیلی ها خیانت کار شدن خیلی میترسم

خب باشه!

ذاتا مهمه ..درضمن زیاد نشده والا من اطرافم ندیدم ..

اینجا میگن خیانت خیانت ..

فکر میکنی زیاده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیعنی وابسته نمیدونم چیکار کنم

دوستت داره خودشو درمان میکنه این رابطه ای ایمن نییت ..باید اعتماد بیاره جاش .بلد نیس باید یادش بگیره همون بهتر ازدواج نمیگنه باید صبر کنه عاقل شه اول

دوستت داره خودشو درمان میکنه این رابطه ای ایمن نییت ..باید اعتماد بیاره جاش .بلد نیس باید یادش بگیره ...

یعنی من فرصت های دیگمو از دست ندم؟خواستگار دارم ولی ایشونو دوست دارم

میگه اعتماد زمان بر بهم زمان بده

باید رو خودش کار کنه این مشکلش ریشه تو بچگیش داره .و تو وایسته ای ک دنباله رو حرفشی ک میگ لوکیشن بده میدی ک اثبات کنی حق با توئه وگرنه  همون اول میزدی دهنش خخخ ..ولی اروم اروم باید متوجه اش کنی اگ متوجه نشد و ادامه داد خودتو ازش بگیر وقتی گرفتی اومد سمتت باز ک میاد قطعا بهش بفهمون ک من با این بی اعتمادیت کنار نمیام اگ منومیخوای باید بدون هیچ حرفی و اثبات کردنی قبول داشته باشی بذار یاد بگیره اعتمادو

باید رو خودش کار کنه این مشکلش ریشه تو بچگیش داره .و تو وایسته ای ک دنباله رو حرفشی ک میگ لوکیشن بده ...

ممکن درست بشه؟اره من سخت نگرفتم گفتم اعتمادش جلب میشه درست میشه ولی آخه شد یک سالل

ممکن درست بشه؟اره من سخت نگرفتم گفتم اعتمادش جلب میشه درست میشه ولی آخه شد یک سالل

درست میشه اره اگ خودش یخواددو همکاری کنه شوهر من الان دو ساله بهتره از قبل شده فک کن من تو سن ۳۱ سالگی ی نفسی میکشم .قبل از اون هر جی میگف میگفتم چشم ن نمیرم باشه هر جی تو بگی .حتی با دوتا بچه هم این اعتمادش درست نشد میترسید یکی از راه برسه منو بدزده یا عاشقش شم ولش کنم ..بعدددیگ خسته شدم زدم ب سیم اخر با تهدید ک ولت میکنم یواش یواش بهتر شد

تو باهاش راه میای ولی برای ادمی مث اون این راه حل نیست هر جی بیشتر اطلاع از خودت بدی و امار خودتو ک کجایی و ثابت کنی اینا بدتر میشن .‌اعتمادو باید ی حور دیگ به اینا یاد داد