2777
2789

بچه ها این روزا حس میکنم همش دارم بد میارم انرژی منفی دارم قبلا اینجوری نبودما ولی الان حس میکنم روحم سنگین شده از خدا دور شدم😞

جدیدا ناخنام لمینت میکنم ولی من خیلی وقته نماز نمیخونم و غسل نمیکنم بنظرتون ربطی داره؟🙁

لطفا دعوا نکنید به عقاید هم کاری نداشته باشید و راهنماییم کنید🥺 اگه دعوا کنید قفل میکنم تاپیکو

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا چ ربطی داره این همه ادم موفق ک همیشه تو خوشین ناخن دارن

نمیدونم خیلی حالم بده☹ شما میگید چکار کنم؟ البته pms هستم یک هفته عه قراره پریود شم و خبری نیست

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَنْ كَثِيرٍ

و هر آسیبی به شما رسد به سبب اعمالی است که مرتکب شده اید، و از بسیاری [از همان اعمال هم] درمی گذرد.

نمیدونم خیلی حالم بده☹ شما میگید چکار کنم؟ البته pms هستم یک هفته عه قراره پریود شم و خبری نیست

ن ربطی نداره پس جنیفر لوپز جورجینا هم باید هی بد بیارن..‌‌بله پی ام اس تاثیر میذاره

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

توقران هست که میگه هرمصیبتی که به شمامیرسه بخاطراعمال خودتونه خدا بسیاری روهم میبخشه .پس بله ربط دار ...

من که به کسی آسیب نرسوندم

بعدشم گفتم که سالهاست نماز و غسل رو گذاشتم کنار

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من خودم آدم مذهبی و اهل نماز نیستم اما نمی‌دونم چرا با غسل نکردن نمیتونم کنار بیام حس میکنم یه جور ح ...

خوب این همه سال غسل نکردم چرا الان انقد حالم بده؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

وَمَا أَصَابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَيَعْفُو عَنْ كَثِيرٍو هر آسیبی به شم ...

چه اعمالی عزیزم؟ ناخن من به کی آسیب رسونده؟ گفتم ک سالهاست غسل نمیکنم😞

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ن ربطی نداره پس جنیفر لوپز جورجینا هم باید هی بد بیارن..‌‌بله پی ام اس تاثیر میذاره

خدا کنه زودتر پریود شم شاید خلاص شم از شر افکار خودم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چه اعمالی عزیزم؟ ناخن من به کی آسیب رسونده؟ گفتم ک سالهاست غسل نمیکنم😞

بحث اسیب رسوندن به کسی نیست گلم شما درمورد ترک گناه بخون حتی توقران هم هست ازجهنمیان میپرسن چرا جهنمی شدین میگن‌چون نمازنمیخوندیم