2777
2789
عنوان

نر کثیف🤮🤮بیاین

419 بازدید | 39 پست

قضیه از اونجا قرارع که من یه تاپیک زدم واسه شوخی گفتم شوهر ایندم بهم خیانت می‌کنه الان داره با دوست دخترش حرف میزنه بعد یکی اومد جواب داد بعد درخواست دوستی داد با اینکه میدونست من شوهر دارم بهم گفت با هم باشیم نی نی یارو بگین تعلیق کنه این کثیفو

(من شوهر ندارم فقط واسه اینکه دستشو رو کنم اینجوری گفتم)

چرا درخواستش رو قبول کردی ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

++++++

اینا چیه دیه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خودت هم مشکل داری که درخواست قبول می‌کنی 

مگه چاقو زیر گلوت گذاشتن ؟!

بعد تازه حس کارگاه هم دارید که دست رو کردید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این ینی خیلی حق بود

آها😂🤦‍♂️ 

والا خو ، دیده جنسیت مرده 

بعد قبول می‌کنه 🤦‍♂️