2777
2789
عنوان

نر کثیف🤮🤮بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 39 پست
ببخشید که من از حرفاش شوکه شدم چون علاقه به زن متاهل برام عادی نیست شاید برای تو عادی باشه

اره برای من عادیه درخواست قبول نکنم وقتی متاهل هستم 

و بعد به اون آقا انگ نر بودن و مزاحم  بودن بزنم

مالت رو بچسب بقیه رو زده نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنا تو اون شرایط راحت گول میخوره اونا هم میدونن ازش سو استفاده میکنن

هر کس مسئول کارهای خودشه فهمیدی یا بگیر این و لطفا گندی که زده شده زو نیا ماست مالی کن خودت گند زدی روانت بهم ریخته الان چرت میگی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

مرد بوده

خب مرد بوده باشه

اسی اگر براش مهم بود قطعا رد میکرد

حالا اصن بگیم دستش خورده قبول کرده (برای من امروز پیش اومد) بعدش میتونست لغو کنه اگر مشکل داشت

نه اینکه چت کنه و ..

-تعلیق

خب مرد بوده باشهاسی اگر براش مهم بود قطعا رد میکردحالا اصن بگیم دستش خورده قبول کرده (برای من امروز ...

درسته

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍