2777
2789
عنوان

شنبه عمل بینی دارم

150 بازدید | 16 پست

شنبه عمل بینی دارم به نظرتون چه غذا ها و آبمیوه هایی مفیده که به فکرش بیوفتم بعدشم چیا لازمه از پیش تهیه کنم از تجربیاتتون بگید ممنون میشم خانوما

کمپرس یخ عینکی 

آبگوشت بخور قلم بخور سوپ میکس بخور 

وقتی به هوش میای ابمیوه آناناس نگیر سنگینه باعث حالت تهوع میشه هلو یا یه چیز سیک بگیر قرص اناهیل بگیر با اجازه دکتر

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

کرفس و هویج و اناناس و جیگر بخور از همین الان قرص اناهیلم بگیر

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالشت گردنی ببر تا موقع برگشت لازمت میشه

روز جراحی بینی صبح زود برو تا زودتر پذیرش بشی و زودتر ترخیص بشی

قبل رفتن موهات بافت کن تا توی صورتت نریزه

بالم لب بگیر که در مدت نقاهت لبات خشک نشه

موقع رفتن لباس دکمه دار بپوش برو که موقع ترخیص لباس عوض کردنی اذیت نشی 

قلم گاو با چوب دارچین 10 ساعت بزار بپزه آبش بزار یخچال ببنده تقسیم کن بزار فریزر و داخل غذاهات استفاده کنی 

قلم گاو چربیغذای چرب بعد عمل باعث ورم نمیشه؟

فقط ادویه و نمک مثل فست فود ، غذاهای کنسروی ، تنقلات ، تخمه باعت وَرم میشه 

چون بعد بیهوشی چند روز ضعف داری و بی انرژی 

عصاره قلم گاو قوت میده به بدن 

زودتر دوره نقاهت تموم میشه و سرپا میشی

پس ابمیوع رو هم با قاشق بخور شاید راحتتر باشی ولی من نی استفاده کردم چیزی نبود

با لیوان راحت میشه خورد 

الان یه آتل پلاستیکی کوچیک میچسبونن روی بینی 

زیاد اذیت کننده نیست مثل سالها پیش