2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرخان

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 33 پست
مثه منی که ..🤣من التماس میکنم پاشو دو ساعت برو پیش خانوادت گناه دارن...مگه میره...یعنی تو حسرتم پاش ...

اره بابا مرد باید فقط شب بیاد خونه غذاشو بخوره بخوابه 🤣

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من وقتی تو خونس نمیدونه چکار باید بکنه انگار سرگردونه

اگر فوتبال نباشه می‌خوابه😄 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

خوب بره مگه چی میشه به هر حال خونه بچگیهاش هست

هر روز هر روز؟؟

مشکل اسی اینه شوهرش از معاشرت کردن باهاش و وقت گذروندن باهاش طفره میره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خونشون نزدیکمونه دو یا سه در اون ور تر بعد من خوشم‌ نمیا. از مامانش

دایی من اینجوره که از سرکار برمیگرده یه نیم ساعت میره پیش مامان بزرگم بعد می‌ره خونشون ، شاید اینجوری بهتر باشه بگین اول بره اون ور سر بزنه دیگه با آرامش بیاد خونه برا نهار

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

همسر منم همینه 

یه بار صبح میره مامانشو میبینه یه بارم از سرکار اومدنی

البته اینم بگم ما تو یه ساختمونیم و فقط در حد دو دقیقه اونارو میبینه و میره

اصلا سابقه نداره بدون من بره یه چایی بخوره 

مادرشوهر من میگه پاشو برو پیش زنت😂

اگه قرارم باشه ناهار یا شام بخوره مادرشوهرم انقدررررررررر میذه و میاد تا منم برم پیششون میگه دلم میگیره 

اولش نسبت به این رفت و آمدا خیلیییییی حساس بودم بعدش گفتم چی میشه مگه بره ببینه اسیر که نیست

با دوست و رفیق بخاطر من رفت و آمد نمیکنه همین یدونه خانواده رو داره که در ارتباطه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

هروز بره مگه چی میشه ؟ برای من اصلا اهمیت نداره خوب ۲۴ ساعت بشینیم کنار هم چکار کنیم

تمام مشکلات خانواده های ایرانی از همین وابستگی میاد

وقتی ازدواج میکنی باید اولویت زندگیت همسرت باشه! همین چای دو نفره همین وقت گذاشتن های کوچیک دو نفره زندگیا رو میسازه 

خونه مادرش چه حرفی داره که خونه خودش با همسرش نداره؟ اینکه بره خونه مادرش هراز گاهی بد نیست اینکه نتونه تو خونه خودش با همسرش وقت بگذرونه اون بده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هروز بره مگه چی میشه ؟ برای من اصلا اهمیت نداره خوب ۲۴ ساعت بشینیم کنار هم چکار کنیم

عید کنار هم موندیم مدام دعوامون میشد😂

البته من خیلییییییی حساسم رو چیزای جزئی

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

موقع کرونا یادتون همه اش طلاق طلاق کشی بود،😂😂

مرد باید کار کنه یعنی چی خونه بمونه😐😂

البته دارم زر میزنما یه وقتایی یجوری دلتنگ میشم پیام میدم میگم کارتو بزار زمین بیا قلبم پوکید