2777
2789

چیزی نگو بزار خودش خبرشه وگرنه تا عمر داره یادش میمونه کی این خبرو داد بهش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش می گفتید به ما ۵ صبح خبر فوت داداشم رو دادن الهی خدا اون شب رو برای هیچکس نیاره که یکی از بدترین لحظات زندگیم بود

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

باید زمینه چینی کنید بگید فلانی حالش خیلی بده و اینا بعد بگیر فوت شده (مرحوم چند سالش بود و خواهره چند سالس؟)

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
چیزی نگو بزار خودش خبرشه وگرنه تا عمر داره یادش میمونه کی این خبرو داد بهش

آخه فردا مراسم تشییع جنازه است در هر صورت تا فردا باید متوجه شه من فقط نگرانشم اتفاقی براش نیفته چون قلبش ضعیفه

باید زمینه چینی کنید بگید فلانی حالش خیلی بده و اینا بعد بگیر فوت شده (مرحوم چند سالش بود و خواهره چ ...

میدونه حالش بده میدونه بیمارستانه واقعا هم همینطوری بود ۱۰ روز بیمارستان بود اما اصلا احتمال مرگ رو نمیدادن 

کسی که فوت کرده ۶۰ و خورده ای خواهرش هم همین حدود

کاش می گفتید به ما ۵ صبح خبر فوت داداشم رو دادن الهی خدا اون شب رو برای هیچکس نیاره که یکی از بدترین ...

واقعا سخته آدم تا تو شرایطش قرار نگیره درک نمیکنه 

خدا بیامرزه داداشتون رو

میدونه حالش بده میدونه بیمارستانه واقعا هم همینطوری بود ۱۰ روز بیمارستان بود اما اصلا احتمال مرگ رو ...

خب پس خیلی براشون دور از ذهن نیس و مرحومم خیلی جوون نبودن باید حتما زمینه چینی کنید اما خیلی ام کشش ندید که بدتر شه 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
واقعا سخته آدم تا تو شرایطش قرار نگیره درک نمیکنه خدا بیامرزه داداشتون رو

دقیقا خیلی سخت ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چطوری زمینه چینی کنیم؟

والا در حدی که یهو جا نخوره بگین خیلی حالش بده ممکنه اتفاقی بیفته براش بعدش بگین البته گفتم خیلی ام کشش ندین برین سر اصل مطلب