2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرخان

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 33 پست
تمام مشکلات خانواده های ایرانی از همین وابستگی میادوقتی ازدواج میکنی باید اولویت زندگیت همسرت باشه! ...

مشکل همین که میخواین شوهراتون ۲۴ ساعت کنار دلتون باشه خوب بره کنار خانوادش شوهرتون وقتی ۳۰ سالش بوده با شما اشنا شده چطور توقع دارید ۳۰ سال یهو فراموش کنه در چند سال به شما وابسته شده باشه! خوب اگر این وابستگی بده وابسته بودن به زن هم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسش هم داری؟

ازش متنفر نیستم ولی دوسشم ندارم راضی به ناراحتیش نیستم ولی اسمشو نمیشه دوست داشتن گذاشت 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مشکل همین که میخواین شوهراتون ۲۴ ساعت کنار دلتون باشه خوب بره کنار خانوادش شوهرتون وقتی ۳۰ سالش بوده ...

چرا ماستا رو قاطی قیمه ها میکنی؟ اینکه بشینید با هم فارغ از کار گپ و  گفت کنید و از روز هم بگید باعث نزدیکی بیشتر از هم میشه وابستگی بین زن و شوهر و با وابستگی با پدر و‌مادر یکی میدونید؟؟

چون در مورد من‌گفتی فقط بهت توضیح میدم! من و همسرم نه تنها ۲۴ ای باهم نبودیم گاهی، بلکه بخاطر شرایط و اینکه در دو‌کشور مختلف بودیم یکسری ۸/۹ ماه از هم دور بودیم! بعدم که باهم بودیم بخاطر کار من مجبور شدیم یک سال تو دو نا شهر مختلف زندگی کنیم و فقط یک هفته درمیون اخر هفته ها همو دیدیم! 

ولی ما کسایی زودیم که دوران کرونا بهمون خوش گذشت دایم تو خونه باهم سریال میدیدیم غذا درست میکردیم ! 

اینکه دلش میخواد یسر بزنه به مادرش چیز بدی نیست، اینکه به قصد فرار کردن از زندگیش میره سراغ مادرش اون چیز بدیه!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.