2777
2789

بچه ها من خیلی تا حالا دکلره انجام ندادم، الانم بالیاژ دارم 

امروز رفتم سالن zk, برای مشاوره ، عکس مو رو نشون دادم با شرایط من درخواست ۵۰ میلیون داشتن !!!!!!

اینم بگم سلامت مو رو تضمین میکنن و مواد شون هم مطمئنه

اما واقعا درک نمیکنم یعنی خارج از ایران هم با این مواد کار میکنن ، این دستمزد رو میگیرن

باورم نمیشه 

باید بگم مغزم سوت کشید ، 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم ارایشگری شغل درآمدزاییه و دیگه جزو مشاغل خدماتی نباید حسابش کنیم، عاقبت درس‌خواندن خیلی مطمئن نیست 😂

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اونا تیغ دستشونه شما چرا تن میدید بزنن شما را؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

میخوام سلامتش تضمین نشه😐

سلامتش تضمین نشه ادم کچل بشه با پنجاه دوباره میشه یه فکری برای مو دراوردن کرد 😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

متاسفانه با گرونی گرون میکنن ارزونم میشه مواد اینا باز گرون میکنن🤣😂

من اخرینبار دو روز قبل از دنیا اومدن دختر دومم موهامو لایت کردم اسم سالنه یادم نیست ولی ۴سال پیش ۱۵تومن گرفت ازم🤪😐 و از حق نگذریم موهام ذره ای اسیب ندید

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
فکر میکنم ارایشگری شغل درآمدزاییه و دیگه جزو مشاغل خدماتی نباید حسابش کنیم، عاقبت درس‌خواندن خیلی مط ...

نه شغل درآمد زایی هست چون زن‌ها با احترام عقل تو کلشون نیست

چرا یک خانم در مقابل یه کلاهبرداری ساده مقاومت نمی‌کنه؟

ولی چرا وقتی پنج تومن اضافه دست راننده بیچاره میمونه هزار تا نفرین می‌کنه ک گولم زده

مقصر ما زن‌ها هستیم که در مقابل خواسته‌های آرایشگرا  کوتاه میایم...من رفتم واسه عروسی داداشم وقتی بلند شدم تغییری تو خودم حس نکردم اصلا و ابدا.....تصمیم گرفتم برای داداش بعدیم اصلا آرایشگاه نرم  یا که برم جای ارزون تر برم چون فرقی ندارن متاسفانه فقط اسم در کردن....

اون گفت، شما میخوای بدی؟

من یکی که برای رنگ کلا پشیمون شدم ، نه اونجا نه جای دیگه

متاسفانه با گرونی گرون میکنن ارزونم میشه مواد اینا باز گرون میکنن🤣😂من اخرینبار دو روز قبل از دنیا ...

دقیقا عزیزم … من فقط برام سواله اینا مثل بقیه شغل چرا نظارتی روشون نیست؟ تعرفه ندارن در و پیکر قانونی ندارن

میخوام سلامتش تضمین نشه😐سلامتش تضمین نشه ادم کچل بشه با پنجاه دوباره میشه یه فکری برای مو دراوردن ک ...

وای گفتی 😂😂😂 خداروشکر شلوغ بود سالن 

وای گفتی 😂😂😂 خداروشکر شلوغ بود سالن

ما پارسال کمک کردیم یه مدرسه رو رنگ کردیم داخل و بیرون با طراحی و نقاشی باز کمتر از پنجاه شد

حالا دو وجب مو چخبره پنجاه تومن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه شغل درآمد زایی هست چون زن‌ها با احترام عقل تو کلشون نیستچرا یک خانم در مقابل یه کلاهبرداری ساده م ...

عزیزم خیلی موافقم باهاتون ، آرایشگری چون جامعه هدفش خانم ها و هیجاناتشونه به این درآمد نجومی رسیده ، خودم یه تاپیک دارم تجربه مو از میکاپ شینیون گفتم ، روزی که با شبنم نظیف میکاپ شدم از چند تا عروس هزینه مازاد لنز گرفت در حالی که خودشون لنز داشتن 

من که کوتاه نمیام ، یه بار برای هزینه بیعانه رفتم تعزیرات و پس گرفتمش، ۲۰۰ هزار تومن بود و خانم نسبتا محترم فکر می‌کرد کوتاه میام یا نمیتونم پس بگیرم ، دیگه این یه مسئولیت اجتماعیه حق مون گرفته شد شکایت کنیم ، جایی راضی نبودیم اسم ببریم 

حالا من کار اینجا رو خیلی دوست دارم موهارو تو سالم ترین حالت ممکن با نهایت ماندگاری تحویل میدن حرفی نیست ، اما نظارتی روی خدماتشونم نیست

دقیقا عزیزم … من فقط برام سواله اینا مثل بقیه شغل چرا نظارتی روشون نیست؟ تعرفه ندارن در و پیکر قانون ...

تعرفه دارن ولی چون اسم درمیکنن با زیر میزی و رشوه اون ک خودشون دوسدارن رو از مردم میگیرن

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من