2777
2789
عنوان

تجربیات من از پیاده روی اربعین

111 بازدید | 9 پست

خانم ها این مطالب رو بسته به بودجه و اندازه کوله پشتی تون شخصی سازی کنید.

اگر براتون کاربردی بود یک صلوات برای سلامتی امام زمان عزیزم بفرستید.

شانه.مسواک.خمیر دندان.نخ دندان.ضد آفتاب.شامپو.شوینده بدن.(میتونید یه شامپو فیروز  بزرگ برای هر نفر ببرید و  ازش به عنوان شامپو سر و بدن و دست و لباس استفاده کنید.در صورتیکه کوله تون جادار نباشه)لیف.شوینده لباس.مایع دستشویی،کلاهی که آفتابگیر بزرگی داشته باشه.اینه جیبی.ژیلت.کش مو زاپاس.گیره روسری زاپاس.سنجاق قفلی(چون بردن گیره لباس جاگیر هست برای اینکه لباسهای پهن شده را باد نیندازد,سایز ریز نباشه چون هوا گرمه زودی وصل کنی بری داخل موکب)نخ برای جاییکه بند رخت نداشته باشه(بعد از استفاده دوباره بکنیدش و با خودتون ببرید شاید دوباره احتیاج بشه.عکس میذارم از جنسش).دستمال کاغذی به میزان زیاد. چند تا پلاستیک زباله برای اینکه وسایل حمام و لباسهای تمیز رو توش بگذارید و برید حمام و بعد از حمام لباس کثیفی‌ها رو بذارید توش و ببرید بشورید بعد هم تا جاییکه لباس رو پهن کنید با او لباسهای خیس رو حمل کنید .پلاستیک فریزر و پلاستیک مشکی.نوار بهداشتی اگر موعد پریود تون تو اون زمانه.چون ممکنه به خاطر پیاده روی فشار روتون بیاد ممکنه استحاضه بشید پس از قبل احکامش رو بپرسید و ترجیحا چند تا نوار بهداشتی خیلی خیلی نازک(اسمش رو نمی‌دونم)با خودتون ببرید .باد بزن چون ممکنه برق بره.

هستید بازم بگم

اتفاقا من امسال می‌خوام برای خانوم ها یک اتاقک درست کنم کنار موکب برای استراحت و لوازم بهداشتی مانند دستمال کاغذی جیبی صابون و پد الکلی توش بزارم ، بنظر شما کار درستیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.