2777
2789
عنوان

ماجرا های منو دخترم 😫

131 بازدید | 9 پست

خودش میگه فامیلو دعوت کنین بیان رفت و امد خوبه فلانه

بعد دعوت میکنیم یکم میشینه میره تو اتاق میگم چرا میگه همش فقط میگن شاگرد اول شو نمونه شو سال بعد فلان شو من استرس میگیرم حتی نمیکنن بهم بگن درس بخون شاگرد خوبی باش هی میگن اول اول نمیتونم تحمل کنم

بهش گفتم تو اهمیت نده و هی میگه نمیتونک وقتی با ابروی بالارفته هی میگه نمونه نمونه خودمو کنترل کنم

چی بگم؟ به مهمون چیزی بگم؟ توقع دارن کارنامه ی دخترمو نشونشون بدم نشون ندادم اینجوری رفتار میکنن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

کاملا حق داره دخترتون. 

و قبول کنید ادم نمیتونه همیشه درگیر حرف های دیگران نشه. در دهن مردم رو با نظرهای بیخودشون نمیشه بست

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دعوتشون نکن اینارو دخترت گناه داره

اخه کلا بد نیستن این یه اخلاقشون که گیرن رو دخترم زشت و ازاردهندست

دخترم اومد گفت سال بعد همه دوستام تو یه مدرسن منم گفتم تلاش کنین خوش بگذرونین سالای اخره یهو اون اقا گفت تلاش کنین نمونه باش نمره اول نمزه اول

کلا از هرچی اینجوری نصیحت میکنه

اخه کلا بد نیستن این یه اخلاقشون که گیرن رو دخترم زشت و ازاردهندستدخترم اومد گفت سال بعد همه دوستام ...

اینا باعث میش بچه استرسی بشه اگه شاگرد اول نشدم چی اگه نشد چی ولی درستشو شما گفتی بگو همه درس بخون هم خوشبگذرون همن درس که بچه زده میشه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

فامیل شما پروعه دختر طفلکی هم راست میگه مگه برا اونا زندگی می‌کنه که توی این سن تخت فشار روانی توسط ...

چی بگم 

خدا حفظشون کنه فامیل خوبین ولی یکم اینجوری اذیت میکنم