2777
2789

سلام دوستان عزیزم🌼💖🫶🏻

امروز می‌خوام درباره یکی از مهم‌ترین موضوعات سلامت خرگوش‌ها صحبت کنم یعنی : ترس شدید و سکته!🐇

خرگوش‌ها موجودات بسیار حساسی هستن و به شدت نسبت به محیط اطرافشون واکنش نشون میدن. یه صدای بلند، حرکت ناگهانی یا حضور ناگهانی آدم یا حیوانات دیگه می‌تونه باعث استرس شدید توشون بشه.

اما چرا اینقدر مهمه؟🤷🏻‍♀️

چون استرس شدید تو خرگوش‌ها می‌تونه باعث یه واکنش فیزیولوژیک خیلی جدی به اسم «سکته» یا «شوک» بشه، که گاهی متاسفانه منجر به مرگ ناگهانی میشه.

علائم ترس و سکته در خرگوش ها اینا هستش:

لرزش و تکان خوردن شدید

نفس‌نفس زدن و تنفس سریع

بی‌حرکتی یا ضعف ناگهانی

از دست دادن تعادل

تغییر رنگ لثه‌ها (کمرنگ یا کبود شدن)

حالت بی‌هوشی یا نیمه‌هوشیاری

پس از این به بعد حسابی مراقب این فرشته های کوچولو باشید و درضمن خرگوش‌ها موجوداتی هستن که خیلی دیر درد و بیماری‌هاشون رو نشون میدن، پس هر تغییر کوچک در رفتارشون رو جدی بگیرید.

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

سلام عزیزم یه سوال دارم 

به سگ و گربه‌های تو خیابون چی میتونم بدم؟ با توجه به اینکه نمیدونم مشکلی دارن یا نه تو بدنشون خب نمیشه هر غذایی رو داد

به نظر شما چی بدم؟ 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره یه خرگوش ما سکته کرد،دکتر گفت اینا قلباشون ضعیفه،بعد یک دو روزم مرد

وااي

تو اون دو  روز ج جوري بود 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
درازکشیده بود فقط آروم نفس می کشید و چشماش نیمه باز بود،هیچ حرکت دیگه ای نداشت

🥲🥲

خرگوش ما هم بعضي وقتا نبض اش تند ميزنه

كلا خيلي ترسو

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام عزیزم یه سوال دارم به سگ و گربه‌های تو خیابون چی میتونم بدم؟ با توجه به اینکه نمیدونم مشکلی دار ...

سلام عزیز اگه بتونی غذا خشک تهیه کنی خیلی خوبه فقط شیر نده بهشون ضرر داره

دکتر میشه رو پای زخمی گربه پماد سیلور زد که عفونت نکنه .

آره عزیزم می‌تونی رو پای زخمی گربه پماد سیلور بزنی، چون خاصیت ضدعفونی داره و جلوی عفونت رو می‌گیره فقط حواست باشه زخم خیلی عمیق یا چرکی نباشه، اگه بود حتما دامپزشک ببینه. قبل از زدن پماد، زخم رو با سرم یا آب جوشیده خنک تمیز کن و یه لایه نازک از پماد بزن، ولی نذار گربه لیسش بزنه 

سلام عزیز اگه بتونی غذا خشک تهیه کنی خیلی خوبه فقط شیر نده بهشون ضرر داره

اره اوکیه

کنسرو هم میتونم بدم؟ 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اره اوکیهکنسرو هم میتونم بدم؟

اینجا پر از گربه ی حامله و بچه گربه ی گرسنه هست ...یه پیرمردی اشعال گوشت میگیره سم میزنه میده گربه ها میخورن ...بیچاره ها از گشنگی اون غذای سمی رو مبخورن و میمیرن ....من شرایط مالیم طوری نیست که بداشون غذا بگیرم و خیلی دلم میسوزه😭

ممنون ....یه قسمت از پاش استخونش معلومه ...روی استخون پماد نزنم پس

اوه نه عزیزم اگه استخونش معلومه یعنی زخمش خیلی عمیقه و جدیه، این دیگه فقط با پماد درست نمیشه و حتما باید ببریش دامپزشکی چون خطر عفونت استخوان هست. پماد سیلور رو فقط اطراف زخم بزن، نه مستقیم روی استخون. اگه می‌تونی با گاز استریل تمیز روشو آروم بپوشون تا خاک و میکروب نره توش تا برسونی به دامپزشک