2777
2789
عنوان

خدا یا چیکار کنم اخه

111 بازدید | 14 پست

من امروز ۲۸هفته رو تموم میکنم امروز جواب ازمایش قندم رو گرفتم فکر کنم بالاست چیکار کنم حالانتم ضعیفه هر کاری میکنم عکس نمیاد اینجا 

از یه طرفم معدم داره میکشتم بسکه میسوزه و اسیدش میاد تا گلوم دارم میمیرم شربتم خوردم الان فایده نداره

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧

عزیزم قند بارداری مهمه. حتما به پزشکت نشون بده ازمایشت رو

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم واسه معدم شربت داده ولی تاثیری نداره منم وقتی ناراحت میشم معدم بدتر میسوزه قندمو چیکار کنم چه ...

انشالله که قندت بالا نیست اگرم باشه بسته به عددش بهت قرص میده

واسه معده هم بگو بهت قرص بده

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم

اگر خیلی بالا نباشه و بتونی رژیم رو رعایت کنی و مرتب با دستگاه چک کنی که معمولا دارو نمیدن در صورتیکه بالا باشه فقط انسولین میدن چون قرص قند امکان زایمان زودرس میاره و متخصصین غدد واسه باردارها تجویزش نمیکنن منم از حدود سی هفته دارم انسولین میزنم خیلی میترسیدم ولی الان که مصرف میکنم می بینم با رژیم خودمو اذیت میکردم 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

قند بارداري خيلي مهمه بايد تحت نظر دكتر باشين معده دردوسوزش هم كه واسه بارداريهمعموللاتا فارغ شدن هست كه دارو هم داره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دکترم واسه معدم شربت داده ولی تاثیری نداره منم وقتی ناراحت میشم معدم بدتر میسوزه قندمو چیکار کنم چه ...

منم سوزش معده خیلی اذیتم میکرد با شربت خوب نشدم الان قرص ناشتا میخورم ینی عالیه اصلا سوزش معده ندارم بگو برات قرص بنویسه...درمورد قند هم هرچی دکترت بگه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
انسولین رو تو شکمت میزنی ؟

نه عزیزم تو بارداری تزریق به شکم ممنوعه بصورت چرخشی به قسمت بیرونی بازوهام و روی ران پام میزنم

اگر خیلی بالا نباشه و بتونی رژیم رو رعایت کنی و مرتب با دستگاه چک کنی که معمولا دارو نمیدن در صورتیک ...

قند شما چند بود انسولین میزنین

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
قند شما چند بود انسولین میزنین

من قندام با رژیم و اضافه کردن وعده های غذایی و کم کردن مقدار وعده ها کاملا کنترل بود ولی چون به خاطر ریسک زایمان زودرس دکترم واسه ام آمپول پرولوتون تحویز کرد که قندامو خیلی بالا نیبرد مثلا قند ناشتام حدود 140 و دو ساعته هام حدود 170 تا 200 شده بود