یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر خیلی بالا نباشه و بتونی رژیم رو رعایت کنی و مرتب با دستگاه چک کنی که معمولا دارو نمیدن در صورتیکه بالا باشه فقط انسولین میدن چون قرص قند امکان زایمان زودرس میاره و متخصصین غدد واسه باردارها تجویزش نمیکنن منم از حدود سی هفته دارم انسولین میزنم خیلی میترسیدم ولی الان که مصرف میکنم می بینم با رژیم خودمو اذیت میکردم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
من قندام با رژیم و اضافه کردن وعده های غذایی و کم کردن مقدار وعده ها کاملا کنترل بود ولی چون به خاطر ریسک زایمان زودرس دکترم واسه ام آمپول پرولوتون تحویز کرد که قندامو خیلی بالا نیبرد مثلا قند ناشتام حدود 140 و دو ساعته هام حدود 170 تا 200 شده بود
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.