2777
2789

👈 هر صبح یک قاشق مرباخوری تخم شربتی و خاکشیر در آب حل و میل کنید،

اضافه کردن چند قطره لیموی تازه مفید است.

(جهت جلوگیری از گرمازدگی )

👈 پودر نعنا و زنیان یا کپسول سوپرمینت یا لومکس همراه داشته باشید، در صورت گرمازدگی و دل پیچه و اسهال بعد از هر وعده غذایی دو عدد مصرف کنید

👈 از خوردن بیش از حد مایعات و آب بسیار سرد در زمان تشنگی خودداری کنید و آب را کم کم و جرعه جرعه بنوشید

☝️ عصاره نعنا و یا قطره سوپرمینت از داروخانه تهیه کنید و به هر آب که میل می‌کنید، چند قطره اضافه کنید

👈 مصرف بسیار زیاد آب باعث تعریق شدید و دفع الکترولیت‌های مفید بدن شما شده و در نتیجه ایجاد ضعف و بیقراری میکند

👈 دارچین جلوی عفونت ها را می گیرد و لذا همراه داشتن پودر دارچین و اضافه کردن آن به غذا ها در صورتی که مزاج شما به گرمی حساسیت ندارد، مفید است (کپسول نوفلو یا قرص دارچین به عنوان جایگزین)

👈 استنشاق آب نمک و غرغره کردن آب نمک هر شب.

👈 کالاندولا جهت جلوگیری از عرق سوز

یا در موارد شدید  تریامسینولون اِن اِن

👈 از تغییر دمای ناگهانی بدن جداً خودداری کنید

☝️یعنی پس از پایان حضور در فضای گرم، ناگهان در جلوی کولر قرار نگیرید

👈 از افراط در خوردن  مواد غذایی با مزاج سرد ، مانند ماست با غذاها خودداری کنید

☝️ میزان غذا، خصوصاً غذای چرب را کم کنید وسعی کنید قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید

☝️ و در زمانی که ضعف داشتید، از ۳ عدد خرما کمک بگیرید

👈 از پوشیدن جوراب و کفش گشاد خودداری کنید و هر شب کف پا را با روغن سیاه دانه چرب کنید ( جلوگیری از تاول)

👈 هدیه کوچک برای کودکان موکب داران فراموش نشود

🤲 دعا و نایب الزیاره بودن برای جاماندگان فراموش نشود

@dfasihi

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

کاش مامانم امسال نره💔

چرا؟ چی بهتر از این? خوش به سعادتش

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.