2777
2789

من درونگرام نیاز دارم تنها برم خلوت کنم ولی پدرم به هیچ عنوان نمیزاره 

با رفیقام میزاره ولی تنها عمرا

وجدانمم قبول نمیکنه الکی بگم با رفیقامم ولی تنها برم

از یه طرفم انقد ترسوندتتم خودمم میترسم واقعا تنها برم

۱۷ سالمه جثه امم ریز نیس نمیدونم چرا اینکارو میکنه

بنظرتون حق داره اخه؟ من با یه آژانس امن و معروف رفت و امد میکنم جاهای خلوتم نمیرم کافه ای که میرم درست وسط شهره

چه کنم؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

حرف گوش بده. من ایقدحیله تو زندگیم داشتم ایقد پیچوندم خانوادمو با همارام دختر پسر دسته جمعی رفتیم کردشالان یادم میاد میکم ارزش نداشت

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم درونگرام ولی اصلا علاقه ای به تنها کافه رفتن ندارم مثلا تنها بری کافه که چی بشه خوش نمیگذره با دوستات برو خب 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حرف گوش بده. من ایقدحیله تو زندگیم داشتم ایقد پیچوندم خانوادمو با همارام دختر پسر دسته جمعی رفتیم کر ...

بابا اخه یه کافه رفتن چیه که نمیزاره

من سال بعد برم دانشگاه شهر دیگه میخواد چیکار کنه حتما میخواد بگه اونجام تنها نرو جایی

منم درونگرام ولی اصلا علاقه ای به تنها کافه رفتن ندارم مثلا تنها بری کافه که چی بشه خوش نمیگذره با د ...

نه تنها تفریح کردن مورد علاقمه 

ذهنم اروم میشه

بابا اخه یه کافه رفتن چیه که نمیزارهمن سال بعد برم دانشگاه شهر دیگه میخواد چیکار کنه حتما میخواد بگه ...

میفهممت

منم توشرایطتت بودم. 

درکت میکنم

امااونام تاحدودی حق دارن بس ناامن شده

الان ک بجه دارشدم خودمم نگران بچمم وب اونام حق میدم

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜