2777
2789
عزیزم من پسری رو میشناسم که نه قیافه داشت نه سواد نه پول و خونه و ماشین هیچی نداشت صفررررررپارتنرش ه ...

من در برابر کیسای دیگه اعتماد به نفس که هیچی غرورم داشتم ولی این کلا هویتم  پیش خودم برام رفته زیر سوال حس میکنم نشونه خوبی نیس برا شروع 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بالاتر یه پدر کارگر بازنشسته پدر دیگری استاد دانشگاه یکی تازه خونه خریده پدر اون چندین ملک دا ...

من شخصا با احتیاط پیش میرفتم و بیشتر فکر میکردم

نمیخوام بعدا همچین تفاوتی یکبار هم به چشم بیاد

از انتظاراتش میپرسیدم ببینم با توان من و خانوادم همخوانی داره یا نه

از اینکه تو جمع و مهمونیهاشون چجوریند غذا چی میخورند خونگی، بیرونی، نیرو خدماتی میپزه چی

از لحاظ فرهنگی نرمالیم ولی درآمد و دارایی و سطح تحصیلاتمون اختلاف داره اونا موقعیت خوبی دارن من جهاز ...

نه اختلاف خیلی نیس اوکیه نگران نباش اونم تکمیل میشه یچن بار باهاش برو بیرون ببین چجورین کلا میتونی

من شخصا با احتیاط پیش میرفتم و بیشتر فکر میکردمنمیخوام بعدا همچین تفاوتی یکبار هم به چشم بیاداز انتظ ...

منم دارم با احتیاط فکرام رو میکنم 👌🏽 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

باهاش خیلی حرف بزنریز به ریز انتظاراتشو بپرس

حتما ممنون از راهنمایی

خیلی عاقل و فهمیده هستین عزیزم.32 سالمه کاملا گیج و منگم برای انتخاب.نمیدونم چیکار کنم

مرسی عزیزم❤️

با عقلت تصمیم بگیر به حرف کسایی که خودشونم نمیدونن از زندگی چی میخوان گوش نده

مظلومیت و سکوت بیجا باعث نمیشه که زندگی خوبی داشته باشی

نمیگم بد باشی ها نه منظورم این نیست

ولی مرد ها عاشق زن هایی میشن که اولویت اول زندگیشون خودشونن و اعتماد بنفس دارن 

مرد ها از زن هایی که به خودشون نمیرسن و خرج ندارن خوششون نمیاد ی مثال هست که میگه زنی که خرج داره ارج داره.

تا به خودت احترام نزاری احترام نمیبینی اینو مطمعن باش

اینم فراموش نکن کسی که توی دوران دوستی واست وقت نمیزاره و چیزی واست نمیخره جهت خوشحال کردنت مطمعن باش دوران نامزدی و عقد و بعد از عروسی هم همینطوره فکر نکن با سازش کردن میشی زن نمونه بخدا اینطور نیست 

ینفرو میشناسم دقیقا همینطوری بود فکر می‌کرد اگه همیشه حرف حرف شوهرش باشه واسه خریدن هر چیزی اجازه بگیره زن نمونه س ولی هرچقدر نصیحتش کردم گوش نکرد تا اینکه ی روز متوجه شد شوهرش داره بهش خیانت میکنه و واسه ی زن دیگه همه کار میکرد بعدشم اومد قهر و طلاق.

زن هایی که حاضرن هر رفتاری و از همسر و خانواده همسر ببین و سکوت کنن و بمون و زندگی کنن و میگن بخاطر بچه موندیم سخت در اشتباهن اینا نشن واست الگو عزیزم❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم