2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم کل خاستگارایی که از خودش بهتر بودنو کنار گذاشت و با پدر عوضیم ازدواج کرد الان بچه های بدبختش دارن میسوزنو آرزوی مرگ میکنن با کسی ازدواج کن که بدونی دستش به دهنش میرسه 

خیلی بالاتر یه پدر کارگر بازنشسته پدر دیگری استاد دانشگاه یکی تازه خونه خریده پدر اون چندین ملک دا ...

اینا خو هیچی نی

ما مورد داشتیم دختره دانشجو پزشکی  عمومی بود  پدر کارگر مادر خانه دار سطح خانواده بسیار پایین 

بعد پسره پولدار دانشجو تخصص اعصاب و روان و پدر مادرشم دکتر و استاد اونم از این بنام های معروف 

دختره گفت چون پسره روان میخونه خوشم نمیاد 😐این همه اعتماد به نفس 

خانم وکیل آینده 😍👩🏻‍⚖️🤍🍂

هرکس با همسان و همسطح خودش باید ازدواج کنه

خاله من خونواده شوهرش خیلی پولدارتر بودن یه عمر زدن تو سرش 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هیچ ترسی نداشته باش عزیزمبه حرف کاربرایی که میگن نه و ما نمیتونیم گوش نده اینا اعتماد بنفس خودشون زی ...

اخه یه واقعیتایی هم هست تو جامعه ولی به قول شما باید شجاعت داشت 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اعتماد به نفس واقعی باعث پیشرفت میشه ولی اعتماد به نفس کاذب بدبخت میکنه طرف رو

کاذب فرق داره

اینکه خودتو دوست داشته باشی و خودت رو در حد بالاترین ها ببینی مطمعن باش همون میشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اینا خو هیچی نیما مورد داشتیم دختره دانشجو پزشکی عمومی بود پدر کارگر مادر خانه دار سطح خانواده بسی ...

خب این دختر خیلی اعتماد به نفس داشته با این ذهنیت یه کیس بعالی ترم پیدا میکنه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اخه یه واقعیتایی هم هست تو جامعه ولی به قول شما باید شجاعت داشت

عزیزم من پسری رو میشناسم که نه قیافه داشت نه سواد نه پول و خونه و ماشین هیچی نداشت صفرررررر

پارتنرش هم خوشگل بود هم درس خونده همه چی تمام

ولی پسره خودشو واسه دختره میگرفت و هر دم به دختره میگفت نمیخوامت

عزیزم پس حالت فهمیدی ربطی به پول نداره؟باید اعتماد بنفس داشته باشی؟ 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خودتون چقد اختلاف دارید؟ از همه لحاظ پول فرهنگ ظاهر تحصیلات اهتلاف که فقط پول نیس این اختلافیم که شم ...

از لحاظ فرهنگی نرمالیم ولی درآمد و دارایی و سطح تحصیلاتمون اختلاف داره اونا موقعیت خوبی دارن من جهازم م آماده نیس 

شما چند سالتونه؟

۲۶

کاذب فرق دارهاینکه خودتو دوست داشته باشی و خودت رو در حد بالاترین ها ببینی مطمعن باش همون میشه

باید بالا باشی که خودت رو درحد بالا بدونی وگرنه میشه همون اعتماد به نفس کاذب، با حرف و توهم زدن که نمیشه بالا بود

این مدل ازدواج ها عاقب خوبی ندارن البته اولش خوبه هااا ولییییی بعدا که تحقیر ها شروع بشه و به دختر به عنوان برده نگاه کنن شرایط تغییر میکنه، دختر باید اونقدر از نظر تحصیلات، شغل،خانواده ، درآمد بالا باشه که شوهرش و خانواده اش حرف اضافه زدن بکوبه توی دهنشون نه اینکه طرف بگه خودت چیزی نیستی من آدمت کردم